Bieszczadzki Anioł Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Moje jagodowe noce granatem nakrapiane są rozwieszone między gwiazdami Moje jagodowe noce słodyczą malowane można z nich czerpać garściami Moje jagodowe noce hojnie rosą zwilżone trawy raczą czułymi pocałunkami I wkraczasz w nie nagle z gwałtowną czułością a kwiaty zawstydzasz ich własną nagością Dzban śmiało napełniasz aż po same brzegi jagód jest dużo… zamykasz powieki Palcami drżącymi rosę z traw strącasz opadłszy na ziemię razem z nią wsiąkasz Moje jagodowe noce tak ciche się teraz wydają… Moje jagodowe noce wśród gwiazd odpoczywają…
6 kilo Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 lubię jagody, a co do wiersza? nie jest zły, a nawet bardzo udany, trochę inny od innych, ciekawszy, jacek.
Fly Elika Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2010 erotyk w ciemnośi, w miarę przyzwoity, nawet ładny, poetycki obrazek tylko ja nie lubię borówek po nich chrząkam, bo kwaśno, jak po szczawiu wolę poziomki
Kasiek_Kicia Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Bardzo ładny wiersz:) Taki trochę...tragiczny, co tylko dodaje mu blasku Bardzo oryginalny zarówno wiersz jak i temat utworu. Pozdrawiam;)
Rekomendowane odpowiedzi