6 kilo Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Jolu, ma rzeczowniki bo taki jego kształt wulgarny, pani balowa to akurat dama z innej bajki, a o Tobie bardzo ładnie napisałem - przecież wiesz!!! bo myślę ładnie o Tobie, jesteś przemiła i ambitna, jeżeli chodzi o buziole - chętnie zainkasowałem, z apetytem, dziękuje Jolu, milutko Cię bardzo, jacek.
6 kilo Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Krysiu, no bo ja właśnie... właśnie chciałem jednym ciągiem, galimatiasowym, dziękuje Krysiu, cieplutko pozdrawiam, jacek.
6 kilo Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Marcin, cholera, też się uśmiecham, do Ciebie, jacek.
Eunicee Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Powiem szczerze,że bardziej podobał mi się Twój poprzedni wiersz,a ten...no cóż, jest pomysł,jest wykonanie, jest dobrze:) p
6 kilo Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Eunicee, rozumiem, ten wiersz nie był wyrwanym z moich przeżyć opisem jakiejś zapamiętanej rzeczywistości, raczej takim świątecznym przemyśleniem o przemijaniu życia, mojego i nas w ogóle, na ziemi powstało życie, kiedyś /raczej błyskawicznie w kontekście wszechświata/ zaniknie, nie będzie jakiekolwiek formy życia na jakiś czas, ale po nim może powstać nowe życie, inne ale życie, i w te myślenia wplotłem nasz portal jako sympatyczną ciekawostkę z sympatycznymi postaciami, ktoś inny, jakiś prawdziwy poeta, niekoniecznie z zetki bo tam też bywają takie jak ja miernoty poetyckie, stworzyłby dobry wiersz korzystając z mojego pomysłu, ale jest jak jest, dziękuje, że zajrzałaś, dziękuje, że jest dobrze, dziękuje, że tamten był... jacek.
Fly Elika Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zedrzej, już zedrzej zamień się w cherubinka podniesiemy, ulecimy z kotkiem niebieskim w oczkach, Czy on będzie nieśmiały? z niewinności się okaże jak będzie niedobrze to ja mu pokażę !!!
6 kilo Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Fly, dopiero wróciłem ze wsi, zabieram się z Tobą!!! jacek.
Fly Elika Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło że jesteś, miłych snów dobranoc
Rekomendowane odpowiedzi