M._Krzywak Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 ciągle pytają - nie masz gdzie skończyć droga się kończy po lewej tuż obok krzaków i sklepu spożywczego wreszcie bezkres nieba i nie przewiduje aniołów z tabliczką – next level a diabły ciągle polewają, jak tam idzie pytają, a idzie się na skróty Wrocławską, potem pod mostem i w górę przez park parking i ten blok na wprost o ile nie zahaczy się w bok – po drodze ot takie to wszystko teraz o wiośnie plus wasze córki jako bonus z dyskoteki miasto jak ogromny neon zwabia i spala pomniejsze insekty z planami na wieki w zaułkach trwa taniec miłości i śmierci całodobowe żuczki dokładają towar ciągle pytają jak to się skończy chyba o drugiej bo jeszcze zostało kilka mórz do otwarcia
Jolanta_S. Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michał ja się oblałam potem lecę pod prysznic;) Serdecznie - Jola
M._Krzywak Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michał ja się oblałam potem lecę pod prysznic;) Serdecznie - Jola O dzięki :) To okompanie świąteczne? ;)
Jolanta_S. Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michał ja się oblałam potem lecę pod prysznic;) Serdecznie - Jola O dzięki :) To okompanie świąteczne? ;) przez park parking.... bedzie dobrze (bo tu nie jest potrzebny ten zaspach) Świateczne kompanie było wczoraj (jest na warsztacie) Popraw będzie oki - Jola
M._Krzywak Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O dzięki :) To okompanie świąteczne? ;) przez park parking.... bedzie dobrze (bo tu nie jest potrzebny ten zaspach) Świateczne kompanie było wczoraj (jest na warsztacie) Popraw będzie oki - Jola Ok, idę jak w dym :)
Dorota_Jabłońska Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Przeczytałam sobie na poddaszu podniebnym, trącanymi delikatnie strunami tę pisankę krasząc :) Dziękuję Ci za urok niepowszedni tej chwili... to bardzo dobry wiersz. Wrócę wieczorem. Dobrych świąt.
M._Krzywak Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Dziękuje, 2 strofa po reparacji, a sam nie wiem, co dalej :)
suindra Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 masakra siekierą 2... bełkot bełkotliwy... pomieszanie poważnej poezji z codziennością... diabły i Warszawska... To chyba nie zamierzone... i suche takie... widać wyuczone... nic od serca... długie zły tytuł źle napisane... poprawić wszystko i od nowa najwyżej publikować w warsztacie do poezji się nie pchać.. chaos chaotyczny bo wszytko się wymieszało.... mówię szczerze nie publikować... chyba że coś fajnego...
Tomasz_Biela Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 / tekst wciąga wprowadza przeprowadza u Ciebie nie brakuje klimatu zrodzonego z prostoty czy zminimalizowane moralizatorstwo czy obszerne przeważnie jest dobre styl i przekaz ukierunkowany i rzeźbi się / tomek
Baba_Izba Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Według mnie, jest to wiersz dla osób, które z poezją nie spotykają się tylko okazjonalnie, nie tyle znawców, ile ludzi w poezji zaczytanych i ją lubiących, wrażliwych. Być może, że jest jeszcze niedoskonały, że jeszcze coś w nim zmienisz, ja w każdym bądź razie nie spostrzegam mankamentów, jestem całkowicie pod jego urokiem. Serdecznie pozdrawiam, wszystkiego"naj" w Święta i potem - baba
M._Krzywak Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ble ble ble
M._Krzywak Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) i wesołych!
M._Krzywak Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Musimy kiedyś coś poczytać razem.
M._Krzywak Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W tym momencie i tak czuję jakoś się pośrodku - ale trzeba to odczekać. I nawzajem :)
Tomasz_Biela Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Musimy kiedyś coś poczytać razem. musimy i to się stanie / 'co się odwlecze to nie uciecze' chociażby się wlekło latami /
bestia be Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 pytania ciągle pytają - nie masz gdzie skończyć ---- kto ? skończyć czego? bełkot droga się kończy po lewej tuż obok krzaków i sklepu spożywczego hhaha ale jazda od spożywczego w bezkres nieba wreszcie bezkres nieba i nie przewiduje aniołów z tabliczką – next level a diabły ciągle polewają, jak tam idzie --- ,,a" wata ,,idzie" po jakiemu to? pytają, a idzie się na skróty Wrocławską, potem pod mostem i w górę ----- i w górę do nieba banał przez park parking i ten blok na wprost ----nie ukos banał proza nie liryka o ile nie zahaczy się w bok – po drodze------- ,, o ile" błąd logiczny wata ot takie to wszystko teraz o wiośnie -----sama wata , ,,teraz wszystko o wiosnie" wystarczy plus wasze córki jako bonus z dyskoteki-- kogo córki? banał porównanie do bonusu miasto jak ogromny neon zwabia i spala pomniejsze insekty z planami na wieki w zaułkach trwa taniec miłości i śmierci kogo danse macabre motyw u Ciebie bełkot całodobowe żuczki dokładają towar-----tutaj bełkot kim są ,,całodobowe żuczki"banał ciągle pytają jak to się skończy=== kto pyta? insekty spalone bzdura chyba o drugiej bo jeszcze zostało kilka mórz do otwarcia====schzofrenia można zobaczyć w mieście i otwierać morza P M Krzywak o czym jest ten wiersz o bzdurach w bzdurze i na bzdurze ,,zlepek idiotyzmu" to dopiero ,,dno poezji" masz od strony logiki analizę pomijam gramatykę Za krzywdzenie Aluny masz analizę i mój czas, co Pan myśli , że ,, Święta to wstawiać same plusy" nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee , gdyż żeby wstawiać trzeba mieć wiedzę Skasuj Pan ten wiersz , gdyż to paranoja nie liryka nie dramat , nie epika szacuneczek do następnej bzdury bestia
M._Krzywak Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale ty nieumiejętnie analizujesz :))) Sio!
bestia be Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Dna nie idzie analizować nie widać abisalu:):):") mórz
Rekomendowane odpowiedzi