wanesa_ciska Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 O czym mówisz -wiem bo słucham ciebie jeszcze tylko żebyś mógł kłamac zaprzestać niebem gwiazd można byłoby życie kraść na trawnikach bardziej przyjrzeć się miłości więcej chęci -przełam krępujacy strach to nie wiatr chłodem dotyka uśmiech strąca przecież aż za duzo zwierzeń dni o kolejna ucieczkę bez końca o czym mówisz -wiem bo słucham ciebie jeszcze tylko zebyś mógł kłamać zaprzestać
bestia be Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 podoba sie jest nad czym pomyśleć , jak nad myślami Leca szacuneczek bestia
wanesa_ciska Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest tyle piękna w życiu , czas na spełnianie marzeń że szkoda by to komuś mogło przeszkadzać ,niech każdy żyje własnym Życiem ,niech czerpie z niego radość garściami a nie upaja się słowem pełnym fałszu i zawiści ....
wanesa_ciska Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za szacunek i zamyślenie ,,,bardzo ...pozdrawiam
wanesa_ciska Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest tyle piękna w życiu , czas na spełnianie marzeń że szkoda by to komuś mogło przeszkadzać ,niech każdy żyje własnym Życiem ,niech czerpie z niego radość garściami a nie upaja się słowem pełnym fałszu i zawiści .... W takim razie popieram w całej rozciągłości. I znikam - żebyś się znów nie musiała ode mnie opędzać jak od uprzykrzonej muchy. Spełniaj sobie Swoje marzenia w całej rozciągłości. Spokoju ducha i zdrówka! Dzięki i również zdrówka Życzę ....
Rekomendowane odpowiedzi