Alkomat Opublikowano 15 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Zapdanie wieczór, Zakradnie się po cichu I będzie miał nóż w ręku... By nie narobić krzyku Powoli, bezszelestnie Zajdzie Cię od tyłu I nożem swym skutecznie Zamieni cię w mogiłę Potem cień Twoją twarz przesłoni I zbliży się ciemność Do twojej skroni Szybko, bezszelestnie Ogarnie twoje ciało A potem cię zostawi W kałuży krwi całą
Michał_Zawadowski Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Jakieś takie mroczne, przypomina mi moje koszmary w nocy, gdy alkomat pokazuje wysokie stężenie alkoholu w wydychanym przeze mnie powietrzu:) Jestem na "nie". MZ
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Oj! Wszystko nieporadne: rymy, treść, pomysł na zasadzie "co ma piernik do wiatraka"... "Powoli, bezszelestnie Zajdzie Cię od tyłu I nożem swym skutecznie Zamieni cię w mogiłę" Panie kochany, miało być straszno a jest śmieszno _-_...
Mirosław_Serocki Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Takie cięcieręcie. Nie warto przerabiać. Napisać od nowa i pomysleć, co mogłoby przestraszyć czytelnika, bo na razie nic.
Rekomendowane odpowiedzi