Vica Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 we wtorki i piątkowe popołudnia masz miód na ustach oczy w kolorze tamtej sukienki są małe kina, a tu karuzela pozytywka na dżem i blues podwiewa spódnice stare zdjęcie, sztuczne kwiaty detergenty i szmaty paragony za kilka dni szczęścia co nucisz nie wiem, powiatowa za krzakami choć czujesz że jestem i nie chcesz bym wchodził nie rzucasz kamieniem
zimna farba Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 pozytywka na dżem ? nie czaję tematu, może później pozdrawiam
zdrojek Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 Osobiście pozytywki na dżem też nie rozumiem. Może dżem to przenośnia wszelkiego rodzaju słodkości w życiu nas spotykających, ukrytych w owej pozytywce pod postacią zdjęć czy jakoś tak. Nie wiem. Tak w ogóle to miła ta druga, skoro nie rzuca. Pozdrawiam.
Eunicee Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Podobamisię :) ciekawie napisany moim zdaniem i końcówka zastanawiajaca. P
Baba_Izba Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Odbieram "dżem" - zespół muzyczny. Fajny nastrój wiersza, podoba mi się, pozdrawiam - baba
Vica Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 ot właśnie to miałam na myśli Babo:) choć nie tylko nasz polski, ale i pearl;) cieszę się, że się podoba i dziękuję za komentarze:)) pozdrawiam Vica
Pan_Biały Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 jest klimat i dobrze się czyta a na dżemie babci Pearl się wychowałem i tuż przed przeczytaniem dałem w sygnaturce, wywołałaś wilka z lasu;))) pozdrawiam r
Vica Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 dobry wilk nie jest zły:) www.youtube.com/watch?v=3wkxAmQo-Vw lepsze niż oryginał dziękuję:) pozdrawiam v
Pan_Biały Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a to już Tom Petty, uwielbiam faceta za ten kawałek www.youtube.com/watch?v=aowSGxim_O8&feature=fvst
Vica Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 mary jane jest świetna, ale i won't back down lepsze w wykonaniu eddiego
Rekomendowane odpowiedzi