trippin to nowhere Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 trze... mam dreszcze, i trzeszcze i bardzo sie mecze gdy wciagam powietrze a gdy wypuszczam je znowu w przestrzen zaczynam myslec o wielkiej ucieczce i gdy tak uciekam niesiony na wietrze niepatrze juz nigdzie, sie wreszcie rozpieprze... sci sci sci... odrealniony od szpiku kosci do granic mozliwosci trace poczucie rzeczywistosci brak tu milosci brak wiary-godnosci jest za to poscig za bialym kroliczkiem w mej podswiadomosci szkielet wartosci osobowosci skryty pod gruba warstwa proznosci stworzonej z nicosci w nieskonczonosci to nieskonczonosc nabiera ostrosci. lezacy stos kosci. byl kremacja calosci. pyl... nocnych marzen moc... w krainie wiecznej mgly gdy rozum ludzki spi zapada znowu noc wampirom blyszcza kly a maly chlopczyk sni nocnych marzen moc w nich potwor straszny, zly sie slini, dyszy i rozdziera krzykiem noc juz chlopcu leca lzy czuje cisnienie krwi a pot przesaczyl koc lecz slonce juz z nad mgly rozdziera ciemnosc i to juz sie konczy noc cztery pory roku z nia... blyszcza jej oczy brazowe jak orzech a wlosy jej miekkie w kasztanow kolorze lekko opadaja na powieki senne slonce juz zachodzi jest pieknie i tak jesiennie ostatni promien slonca zloci sie na wodzie chwilo! trwaj bez konca! i wracaj do mnie co dzien jest wciaz pieknie, mimo ze pora zimowa sie zakochuje codziennie od nowa ha! wciaz! wciaz jest tak pieknie i wciaz zimowo te wszystkie cudne chwile wracaja na nowo swiat zanurzony w bieli srebrzy sie i skrzy a posrod tej jasnosci najjasniej swiecisz Ty wiosna nadchodzi, minelo pol roku jakby pol zycia, zycia w uroku potezna to magia, to cud jest prawdziwy swiat sie do zycia budzi, ja wciaz jestem zywy. dopiero teraz naprawde szczesliwy znow miejsce to samo, znow slonce zachodzi znow promien slonca sie w wodzie rozchodzi a my tacy sami, patrzymy szczesliwi znalazlem sens zycia, juz wiem o co w nim chodzi bysmy je z soba, razem przezyli to by bylo na tyle....
Pan_Biały Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 o sorry, ja nie czasowy jestem rzuciłem okiem i nie wrócę
Rekomendowane odpowiedzi