andrejch Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Bylibyśmy doskonali lecz zabrakło nam wad dlatego musiał runąć ten niby... Tyle zdjęć wspomnień z dnia na dzień tak blisko idealne jutro i dziś- wszystko prysło. Wady jednak; To sól i pieprz kolorują cały czarno-biały świat, nadając pewien smak. Nie umiem Śnić.
Bernadetta1 Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 czar...dar i ten Sen z dużej litery-nie przekonało mnie niestety
andrejch Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 juz nie ma bo poprawiłem ma a Sen został żebyście panowie i panie moi pomyśleli w końcu o co chodzi jak ktos pisze cos z duzej i ze nie wszystko jest czarno na białe ;] i sa google co nbie gryza a jak gryza jednak to słowniki symboli raczej nie powinny ;] bez obrazy ;] dla zasady P.S. nie dostaje orgazmu jak mi plusa lub minusa dacie ;D
Stefan_Rewiński Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Czytałem, nie mam zdania. Pozdrawiam.
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Hm... no też nie mam zdania, lawiruje gdzieś między banałem, a wcale nie głupią, ale i nie oryginalną, myślą... kiedy jest tylko dobrze, to niedobrze. Pozdrawiam Mariusz :::)
jan_komułzykant Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jest dokładnie na odwrót doskonali byli jaskiniowcy taki sobie wiersz jan ko
M._Krzywak Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 No, wady to są. Beznadziejne, tak szczerze powiedziawszy.
Tango171 Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 andrejch:są w życiu wzloty i upadki. sa zalety i wady. a czas jak mówią - 'leczy rany' Jestem na tak. Pozdr. b; J.S.
andrejch Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jest dokładnie na odwrót doskonali byli jaskiniowcy taki sobie wiersz jan ko pomysl prosze przez chwile a potem pisz komenatarze ;] pomysl o co tu tak np chodzi
andrejch Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. odezwał sie ten co jest bez wad przepraszam zapomniałem ze ty jestes bez wad
andrejch Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. urosnij w moich oczach zeby tak mowic bo poki co spadłes bd nisko
andrejch Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziekuje
f.isia Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 pomieszanie z poplątaniem wiersza nima :(
andrejch Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2010 jak sie umie czytac to sie umie wywnioskować
Rekomendowane odpowiedzi