Pan_Biały Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 zapraszam na swój wieczór autorski tubylców z regionu Pionek i wszystkich innych wiem, że trochę późno, ale może ktoś znajdzie czas i energię 27.03.10 18.00 Pionki MOK pod linkiem wszystkie informacje //mokpionki.na14.pl/index.php?show=aktualnosci&akt=158
Magda_Tara Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Gratuluję, Rafał i powodzenia wrzuć jakąś relację, foty, czy coś daj się podelektować :))
Pan_Biały Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, zobaczymy jak to wyjdzie z Warszawy nie daleko, trochę ponad godzinka jazdy, poczytamy pogadmy, może być śmiesznie jakąś fotę może kto pstryknie;) tak więc zapraszam
Jolanta_S. Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Fajnie i złamania języka - ja to przeżyłam w ubiegły piątek - SUPER!!! Życzę wszystkiego najlepszego!!! Serdecznie - Jola
Pan_Biały Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kraków był łaskawy, ale u siebie może być trudniej;) i również zapraszam
Magda_Tara Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Nie będzie trudniej, Biały, spoko :))))) nie znoszę fot, mam uczulenie na flesz :D
Pan_Biały Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trzymam za słowo:))
krzysztof marek Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podczepiam się ;) i ognia w języku P. Biały! jak grać to na całego ;) pozdrawiam!
Pan_Biały Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podczepiam się ;) i ognia w języku P. Biały! jak grać to na całego ;) pozdrawiam! będzie dobrze, musi być;))
Jolanta_S. Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kraków był łaskawy, ale u siebie może być trudniej;) i również zapraszam Ja mieszkam za daleko - chciałabym :)) Właściwie gdzie te Pionki - chyba daleko od morza??? Pomorskie takie mało poetyckie :((
Pan_Biały Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kraków był łaskawy, ale u siebie może być trudniej;) i również zapraszam Ja mieszkam za daleko - chciałabym :)) Właściwie gdzie te Pionki - chyba daleko od morza??? Pomorskie takie mało poetyckie :(( od Gdańska ponad 400, można złożyć stumilowe buty i droga zajmie dosłownie chwilę;) od Stolicy stówka na południe
Jimmy_Jordan Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Coraz to więcej kropek na mapie! świetnie, gratulacje, zdrówko, Jimmy
Jolanta_S. Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja mieszkam za daleko - chciałabym :)) Właściwie gdzie te Pionki - chyba daleko od morza??? Pomorskie takie mało poetyckie :(( od Gdańska ponad 400, można złożyć stumilowe buty i droga zajmie dosłownie chwilę;) od Stolicy stówka na południe Miłego wieczorku - będę wiatrem z północy... Serdecznie - Jola
Pan_Biały Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i coraz mniej czasu;) dzięki Jimmy:))
Pan_Biały Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 i poszło dziękuję wszystkim za bycie i uczestniczenie przede wszystkim Pani Dyrektor, recytatorom Konradowi, Karolinie i Mateuszowi oraz Krzyśkowi Kurcowi wraz z partnerką za dotarcie - chylę czoła:)) do następnego
Rekomendowane odpowiedzi