Lena Achmatowicz Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 ból serca trzeba wyleżeć mówi kobieta inna zostawia buty na brzegu zapomina i płynie daleko powietrze jest jak miękki papier a barwy opadają aż zostaje czarny a mewy
Judyt Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 fajnie, a barwy- a mewy.. białe kolorowe ..tak mi się lekko J. serdecznie
Baba_Izba Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Mocny ten wiersz! Naładowany emocjami, choć tak spokojnie i krótko napisany. Baaardzo mi się podoba! Serdecznie pozdrawiam - baba
Pablo_Pikaso Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 jak dla mnie za dużo a pozdrawiam
bazyl_prost Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 maria i marta to chyba nierozłączne archetypy z południa, urzekająca przenikliwość i taka subtelna, życzę kobaltowej czystej i przejrzystej nocy, wierny wielbiciel pani poezji rozświetlającej prozę życia
Magda_Tara Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 nie da się zapomnieć również Twojego wiersza ciarki chodzą wspaniale :)
Lena Achmatowicz Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 nieco zmienilam. myślę też nad tytułem.
bestia be Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 wiele emocji, więc ciekawy szacuneczek bestia
Jimmy_Jordan Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 często warto odwrócić kolejność strof. "mewy" i "ból serca" są jakby częścią tego samego ciągu. Świetny wiersz, zdrówko, Jimmy
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Ciekawy Ewo, myślę nad czymś na końcu, objaśniającym te mewy, ale jestem bez formy, więc może zostaw. CCC.
Rekomendowane odpowiedzi