Niemy Krzyk. Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Za złudne nadzieje za szczerą radość do czasu tylko za nasze rozmowy które okazały się kurzem na biurkustarłaś go za kawę i ciastka i Twoje dobre serce które miałaś za rzekomo wspólny śmiech spojrzenie w jednym kierunku wydawało mi się że mnie rozumiesz za tę ciekawą iluzję miłą którą mnie karmiłaś za nibylandię przyjaźni
łysy taytanczyk Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 To prawda, to zawsze jest bardzo przykre, kiedy ktoś wydaje ci się Twoim przyjacielem , a za swoją naiwną wiarę dostajesz tylko baty. Zdrówka!
Niemy Krzyk. Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Łysy w mych skromnych progach, ajj tak, to jest strasznie przykre, tym bardziej jeśli się człowiek bardzo stara:) No ale cóż, widocznie się tylko wydawało, a że jestem naiwna i mam dużo wiary w ludzi, tak też i mi się dostało po raz kolejny. Nikomu tego nie życzę. Cieplutko! i radości dużo i zdrówka też!:) M.
bestia be Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Smutne wiersz, ale pokazujący rzeczywistość, która nas otacza jednak nie zawsze jest kolorowa szacuneczek i główka do góry M be
Anna_Para Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Niema: Popraw szybciutko "za tę..." Nie ma zmiłuj! Oj, zbieraj się peelko do kupy! Wiem Ci, co czujesz! Pozdrawiam cieplutko, Para:)
Jimmy_Jordan Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 zapisałbym inaczej. tekst może z uczuciem napisany (każdy taki zasługuje na pochwałę), ale nie odkrywa starych lądów nowymi słowami, ani nowych starymi. zdrówko, Jimmy
Niemy Krzyk. Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Bestio:) Tak, rzeczywistość nie zawsze jest kolorowa, ale może czasem takie doświadczenia też się przydają? Staram się w to wierzyć. Miłego dnia i dużo słoneczka:) M.
Niemy Krzyk. Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Aniu:) posłuchałam, poprawiłam, mam nadzieję że teraz lepiej:) Do kupy zebrać się muszę, jak zawsze, raczej nie ma wyboru:) To niedobrze że wiesz co czuję, nie chce by ktoś był kiedyś w podobnej sytuacji! Cieplutko pozdrawiam, dużo radości życzę!;) M.
Niemy Krzyk. Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Jimmy:) A jak byś to zapisał?:) Wszelkie rady mile widziane, w końcu to warsztat:) Tekst napisany z uczuciem, pod wpływem uczucia, ale widocznie muszę jeszcze popracować by móc zaskakiwać:) Serdecznie pozdrawiam i dziękuję za opinię:) M.
Rekomendowane odpowiedzi