Hanna Ciebiera Opublikowano 14 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Wyciągam rękę dotykam zmysłami noc. Pochłąniam czerń, głód stał się nie do wytrzymania. Zaczynam rozumieć krzyk ciszy - -to odbicie bólu tego świata. Nagle słyszę krzyk. Wycofuję się w nicość. Nikt nie może zobaczyć mnie - - porzuconego przez Boga, czarnego anioła.
Ona_Kot Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 moim zdaniem: *tytuł trzeba wyrzucić (źle się kojarzy) *ogólnie słabo niestety bo: - krzyk ciszy - ból tego świata - krzyk powtórzony - nicość - czarny anioł może spróbuj o czymś innym...codziennym bardziej? nie wiem.... pozdrawiam.
Mirosław_Serocki Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 A do tego "dotykam zmysłami noc" - bez sensu.
Hanna Ciebiera Opublikowano 16 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Hmmm... całkiem możliwe.
Messalin_Nagietka Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Hanno - czy pisanie wierszy jest związane z męczarnią czytania? - spróbuj jeszcze - może w kolejnym odkryję coś w końcu MN
Hanna Ciebiera Opublikowano 16 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Przepraszam, staram się. Dopiero się uczę... :-(
Messalin_Nagietka Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ok - nie przepraszaj - każdy się uczy - ja też MN
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Pani Haniu, niestety wiersz nie trafia do mnie. Jest wtórny, zero nowatorstwa... Ale proszę próbować dalej. Uczyć się na błędach, słuchać podpowiedzi, nie obrażać się za krytykę. Nikt się geniuszem nie urodził. Pozdrawiam i mam nadzieję, że przeczytam jakiś Pani wiersz, który mnie zachwyci... I nie tylko mnie. Pat.
Rekomendowane odpowiedzi