Anna_M. Opublikowano 13 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 a kto uczyni znak krzyża nad twoim czołem oczy usta skronie lewa prawa otaczając palec ciepłym promieniem złotego niesfałszowanego kryształowego… każdej minuty wierzyłam w Ciebie niemal jak w Boga niepojęty czas zaokrąglał się i zaokrąglał i zaokrąglał jeszcze gorącym lipcem szeptałam: powiedz czy to rzeczywistość a ja przyszykuję pętelkę terażniejszy głos wpada w czyjeś ucho i są znaki oczy usta skronie chciałam powiedzieć dziękuję My Dear… My Dear…
Marek Ciućka Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo ładnie i poruszająco - zrobił na mnie wrażenie. Tylko z tym zaokrąglaniem przesadziłaś troszeczkę ;)
Anna_M. Opublikowano 29 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo ładnie i poruszająco - zrobił na mnie wrażenie. Tylko z tym zaokrąglaniem przesadziłaś troszeczkę ;) Dziękuję za opinię.
Rekomendowane odpowiedzi