Ela_Ale Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 boleśnie rozklepane radości przydeptały zapach twoich dłoni jak pająki czepiają się podłogi list, uśmiech w hipnozie stygnie samotnie w kącie kroję bochenek chleba łagodnie powoli, delikatnie i cicho to jedyne, co uspokaja męczący niepokój o ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziek_ka Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Piękny wiersz,… wysublimowane słowa tworzą nie wiedzieć czemu smutek… miły, jak oczy Basseta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Subtelnie wypowiedziana troska o drogą osobę przeniosła Twoje odczucia, Elu, do mojego wnętrza. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyl_prost Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 bał cziki ,bał bał mauł ,mauł, mauł, to cytat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryf Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Witaj Elu, bardzo pięknie... Gdy w duszy odczuwasz niepokój Sercem wysyłasz anioły opieki. Niech krążą nad ukochaną głową... Pozdrawiam Cię Elu, Janek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ela_Ale Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Bardzo podoba mi się Twój basset, Dyziu. "Wysublimowane" jego uszy z powodzeniem dają się przydeptać! Cieszy mnie, Eugi, że udało się takiej rzeczy dokonać. Dzięki. Bazyli drogi, przyśpiewka pendant!. Ukłonki. Wzruszyłeś mnie, Gryfiku, poetycznością swoją. Anioły zawsze mnie rozczulą. One też mają podobno skrzydła! Całuski. Elka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Delikatnie i szeptem prawie weszłaś Eluś w moje duszydło. Dobrze mi z tym. Buziaki - J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ela_Ale Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Wiesz, że specjalnie, Jolu. E. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi