bazyl_prost Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 tu galeria przedmiotów tajemnie kradną powietrze piękno gra ze złem w unik zatrzymany kołowrotek czeka na stację końcową czemu miałby to być krzyż pytam strukturę odchodzę w ulicę Lepszych Końców
Fly Elika Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 w tym wypadku za dwuznacznie i niestety bo tu życie szybciej płynie, a tam i tak częściej kończy się opłakanym fiaskiem, na które sami nie znajdziemy wpływu pozdrawiam
bazyl_prost Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 to ogolnie przeciw cierpieniu, wpływu już nie znajdziesz
Fly Elika Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 bazylu, nie mam w takim razie tobie nic do dodania
bazyl_prost Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 nie potrzebuję podsumowań
Fly Elika Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 jednak ty je piszesz by wywoływać bardziej ogólne zło
gamini1 Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 Te "lepsze końce" chciałobysię... Obrazowo. Miłego...
bazyl_prost Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. eliczko nie zmyślaj głupot , nadinterpretujesz, chyba nałogowo
Fly Elika Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. eliczko nie zmyślaj głupot , nadinterpretujesz, chyba nałogowo Bazylku, posługujesz się za bardzo wieloznaczną metaforką więc co do tego wiersza tak to komentuję. Co do innych twoich utworów, Twoja myśl - nie mówię, że to myśl zła. Zasadnicza rzecz to, że jest różnica między sianiem a wywołaniem. Jeśli sianie czyli powodowanie, to temu nic odrazu nie zaradzi.
bazyl_prost Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. eliczko nie zmyślaj głupot , nadinterpretujesz, chyba nałogowo Bazylku, posługujesz się za bardzo wieloznaczną metaforką więc co do tego wiersza tak to komentuję. Co do innych twoich utworów, Twoja myśl - nie mówię, że to myśl zła. Zasadnicza rzecz to, że jest różnica między sianiem a wywołaniem. Jeśli sianie czyli powodowanie, to temu nic odrazu nie zaradzi. ani sianie ani wywoływanie , stan, cierpienie duchowe zdruzgotałaś i zbiłaś mi wiersz twierdząc że tworzę katastrofę powiem ci że wszyscy mamy problem w takim kontekście
Fly Elika Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bazylku, posługujesz się za bardzo wieloznaczną metaforką więc co do tego wiersza tak to komentuję. Co do innych twoich utworów, Twoja myśl - nie mówię, że to myśl zła. Zasadnicza rzecz to, że jest różnica między sianiem a wywołaniem. Jeśli sianie czyli powodowanie, to temu nic odrazu nie zaradzi. ani sianie ani wywoływanie , stan, cierpienie duchowe zdruzgotałaś i zbiłaś mi wiersz twierdząc że tworzę katastrofę powiem ci że wszyscy mamy problem w takim kontekście moim skromnym zdaniem Bazylu, to w odpowiedzi nieraz na twój komentarz pisałam, że wtrącasz do mojego utworu swoje trzy grosze. Gdybyś napisał do dobrych końców lub dobrego końca, to bym się nie czepiała. W twój sposób napisany wiersz wywołuje więcej cierpienia. Nie prostujesz weryfikacji, tylko zapętlasz.
bazyl_prost Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ani sianie ani wywoływanie , stan, cierpienie duchowe zdruzgotałaś i zbiłaś mi wiersz twierdząc że tworzę katastrofę powiem ci że wszyscy mamy problem w takim kontekście moim skromnym zdaniem Bazylu, to w odpowiedzi nieraz na twój komentarz pisałam, że wtrącasz do mojego utworu swoje trzy grosze. Gdybyś napisał do dobrych końców lub dobrego końca, to bym się nie czepiała. W twój sposób napisany wiersz wywołuje więcej cierpienia. Nie prostujesz weryfikacji, tylko zapętlasz. odchodzę w ulicę lepszych końców
Rekomendowane odpowiedzi