magda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 niewidzialnyaniołzaplecamigrzesznikaktóryteżniebezwinyiewidzialnyaniołzaplecamigrzesznikaktóryteżniebezwinyewidzialnyaniołzaplecamigrzesznikaktóryteżniebezwinywidzialnyaniołzaplecamigrzesznikaktóryteżniebezwinyidzialnyaniołzaplecamigrzesznikaktóryteżniebezwinydzialnyaniołzaplecamigrzesznikaktóryteżniebezwinyzialnyaniołzaplecamigrzesznikaktóryteżniebezwinyialnyaniołzaplecamigrzesznikaktóryteżniebezwinyalnyaniołzaplecamigrzesznikaktóryteżniebezwinylnyaniołzaplecamigrzesznikaktóryteżniebezwinynyaniołzaplecamigrzesznikaktóryteżniebezwinyyaniołzaplecamigrzesznikaktóryteżniebezwinyaniołzaplecamigrzesznikaktóryteżniebezwinyniołzaplecamigrzesznikaktóryteżniebezwinyiołzaplecamigrzesznikaktóryteżniebezwinyołzaplecamigrzesznikaktóryteżniebezwinyłzaplecamigrzesznikaktóryteżniebezwinyzaplecamigrzesznikaktóryteżniebezwinyaplecamigrzesznikaktóryteżniebezwinyplecamigrzesznikaktóryteżniebezwinylecamigrzesznikaktóryteżniebezwinyecamigrzesznikaktóryteżniebezwinycamigrzesznikaktóryteżniebezwinyamigrzesznikaktóryteżniebezwinymigrzesznikaktóryteżniebezwinyigrzesznikaktóryteżniebezwinygrzesznikaktóryteżniebezwinyrzesznikaktóryteżniebezwinyzesznikaktóryteżniebezwinyesznikaktóryteżniebezwinysznikaktóryteżniebezwinyznikaktóryteżniebezwinynikaktóryteżniebezwinyikaktóryteżniebezwinykaktóryteżniebezwinyaktóryteżniebezwinyktóryteżniebezwinytóryteżniebezwinyóryteżniebezwinyryteżniebezwinyyteżniebezwinyteżniebezwinyeżniebezwinyżniebezwinyniebezwinyiebezwinyebezwinybezwinyezwinyzwinywinyinynyy
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 żeby stać się aniołem, trzeba sporo nagrzeszyć....
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A ja tutaj widzę wyraźne odniesienie do Twierdzenia Pitagorasa Pozdr.
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (magda @ Jul 31 2003, 01:52 AM) niewidzialnyaniołzaplecamigrzesznikaktóryteżniebezwiny[...]y I proszę! Już w niej jesteś!:-) Jakie to proste...Jak Ci się znudzi w tej "współczesnośći" to wróć do nas!:)ps. teraz nazwą nas - tak dla odmiany, urozmaicenia - ignorantami. :-)
joaxii Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A ja znam maszynkę do pisania takiej poezji: wpiszcie w Wordzie: =rand(200,99)wciśnijcie enter i poczekajcie 3 sekundy... Pozdrawiam serdecznie (nawiasem mówiąc - podobała mi się ta poezja wizualna)!
e-m-e-m Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 mam jedno zasadznicze pytanie: po co tracićczas na pisanie "współczesnych " wierszy !pzdr.
magda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 MM, też się zastanawiam...
Rotten79 Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pomysł bardzo ciekawy od strony wizualnej
magda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (oyey @ Jul 31 2003, 05:22 PM) Kolejny beznadziejne coś, jakie dziś mam okazje czytać niestetynapisałem że to jest coś bo to nie jest wiersznie wspomnę o aniołachaleco z tego że efekt wizualny jest ciekawy ? tu nie ma co czytać, nie ma ani krzty poezji. Bo co z tego że jest efekt wizualny, jak niczemu to nie służy, niczego nie wnosi do przekazu, którego nie ma. Oto dlaczego uważam to za knot. Z uwagi na pewien zapis regulamin co do tego, że wiersz winien być wierszem - sugeruję moderatorom to wykasować no bravo!sama nie skomentowałabym tego lepiej.wniosek?
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (oyey @ Jul 31 2003, 05:22 PM) Kolejny beznadziejne coś, jakie dziś mam okazje czytać niestetynapisałem że to jest coś bo to nie jest wiersznie wspomnę o aniołachaleco z tego że efekt wizualny jest ciekawy ? tu nie ma co czytać, nie ma ani krzty poezji. Bo co z tego że jest efekt wizualny, jak niczemu to nie służy, niczego nie wnosi do przekazu, którego nie ma. Oto dlaczego uważam to za knot. Z uwagi na pewien zapis regulamin co do tego, że wiersz winien być wierszem - sugeruję moderatorom to wykasować Bingo! :-) Jak już Magda napisała...
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (oyey @ Jul 31 2003, 05:35 PM) mało oryginalna jest magda i tyle. Po co kopiować pomysły innych ? bełkoty zdechłych żab kasować! No bo ona jest właśnie we "współczesności", OyeYu!:)
magda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 reqmqmmquuumpowieeedziala zaabaa
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (magda @ Jul 31 2003, 05:37 PM) reqmqmmquuumpowieeedziala zaabaa ps. Jak Ci tam w tej współczesności?))
magda Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Seweryn Muszkowski @ Jul 31 2003, 05:44 PM) ps. Jak Ci tam w tej współczesności?)) Zmęczyłam się bezmyslnością i skrótami w długą i jestem spowrotem.
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Matrix szkoda, że literki jeszcze nie pływają
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Pelman @ Jul 31 2003, 07:22 PM) To zdanie powyżej to też mógłby być wiersz, ale nie jest. Ach, ta współczesność!:-)
Gość Dawid Ciesla Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja proponuję dwie nowe wersje Pelmanie, bardziej współczesne (póki co jesteś w okolicach lat 80 )A NI... o o o o oŁzaplec_----_____ami ami amipostałchwilęiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizniknał!!!!!wesja 2 - najwspółcześniejszaznilecałęołałaakinzsotpąniimąpchliwyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 znilecałęołałaakinzsotpąniimąpchliwyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyPchli? Czyli Anioł za plecami psa?Teraz już rozumiem, dlaczego tak szybko zniknął Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi