Fly Elika Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 muza melpomena niepokorna na wypadek gdyby a on za by potem dramatmało to ich? przed wejściem jeszcze układ na traviatętak dojrzale się motywujący? kuszenie to młode wino zazdrość i ikranie krnąbrna na to? zgodny przyjąć metaforę nie stracić maski zdejmie gdy potrzeba ściągnie ta miłość kobiety doceni w cesze skrycie na uciesze w jego osobie nie ma wygranej smakowita gra jak dramat stwardnieję to przyjmę albo
krzysztof marek Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 teatr - maski, życie - twarze... przeplata się często. ciekawy wiersz, na myślenie i poskładanie wątków - przynajmniej dla mnie. no i puenta do dokończenia przez czytelnika. pozdrawiam serdecznie.
Fly Elika Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 puenta tak, to dobrze po swojemu próbuję dziękuję za czytanie
stokrotki w rosole Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 Czytam i czytam i coraz bardziej mi się podoba, Elika. Dobrze to napisane, podziwiam przemyślenia. Pozdrawiam serdecznie, łucja.
Pan_Biały Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 w labiryncie słów na stole doznań zlizują rozlaną miłość z podłogi ciała zwinięte dywanem kwitną za oknem promienie księżyca a deszcz obrósł śniegiem poz zimie przychodzi chęć by usiąść w parku i spojrzeć w oczy miastu w formie komentarza, wypruło się ze mnie a Twój jak widzisz natchnął - dziękuję i u Ciebie można się doczytać czegoś dla siebie pozdrawiam r
Fly Elika Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Dziękuję za komentarz i że natchnęło i przyniosło chęć spojrzenia pozdrawiam
6 kilo Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Fly, bardzo mi się podoba, zachowuje go w pamięci, "kuszenie to młode wino", no no Fly, ładnie piszesz, pozdrawiam serdeczniej niż zwykle, jacek.
Fly Elika Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 dziękuję Jacku za czytanie w utworze nie ma nic ładnego, dla mnie to dramat który opiera się na walce dobra ze złem, to grozi uratą zdrowia lub śmiercią pozdrawiam serdecznie
6 kilo Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Fly, każdy dramat można opisać/napisać ładnie lub tak sobie, Ty napisałaś bardzo ładnie, uśmiechnij się, jacek.
Fly Elika Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 dziękuję Jacku za komentarz starałam się wydobyć tym utworem dopowiedzieć swoją myśl, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi