Fly Elika Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 proszę pana ja nie jestem na zakręcie jestemjak w tej strofce o wierszu z tytułami itp. i nie zbliżam się bardzo powoli do jezdni szybkiego ruchu w lewo w prawo w lewo zastanawiam się dlaczego nie mogę przejść na drugą stronę czekaniem się cofnęłam tak gdzieś od około roku i do połowy dobrego życia teraz wiem za szybko miota wiatr od mijań i rur wydechowych stoję nadal czekam za to poczułam się bliżej tego żółwia z Galapagos nie nie z tele z wizjitak to dziwaczne kaczki też potrafią latać czasem nawet lepiej niż pływaća ryby rybom natomiast zdarza się szczególna przyczyna to te przeszklone oczy nie spieszy mi się pięknym łabędziem już nie będę ich i tak nie widać kiedy pod chmurami ginątak to nonsens nie zupełnie sam na sam z sobąto znaczy że pani że może się coś zdarzyć tak w dobrze napisanej książce życia są zakazy i wyjścia mnie bliższa jest pamięć tylko niektórych powtórek nie chcę żyję idzie wiosna będzie można naprawiać rynny i dach
Judyt Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 mmmmmm...pięknie z przyrodą wiązane, sama natura człowieka miała być zdaje się na plus czy jakoś tak, J. serdecznie
michalina Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Ładnie! W środku znane Poetki!:) Pozdrawiam, m.
Fly Elika Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 na początku też z tego przecież i my dzisiaj :) michalino pozdrawiam
Fly Elika Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Judyt, za twoje ponowne tu wejście :)) i w naturze zanurzenie czytam twoje i pamiętam, choć nie do każdego światła lecę :) mam w głowie tę twoją "uginającą się pięciolinię" to mi zapadło już w pamięć piękne sformułowanie serdecznie
michalina Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Na początku też - jak najbardziej! spodobał mi się ten pomysł! :) Pozdrawiam raz jeszcze:) m.
6 kilo Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Fly, dotarł do mnie Twój wiersz, rozmarzył,skosztowałem ze smakiem, z pozdrowieniami - jacek.
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Eliko - ładny wiersz, czytałam z przyjemnością. Pozdr.
Fly Elika Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj ja też się kiedyś rozmarzyłam, do dzisiaj tego urok czuję, dlatego w trudnych chwilach coś napiszę, może to pocieszy i choć jednej duszce coś podpowie, trochę w prostych rzeczach optymizmu radośći nie zaszkodzi, z wiosną się łatwiej budzi i odradza Jacku również Z pozdrowieniami
Fly Elika Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję komentarz i czytanie to dodaje otuchy, temu co chcę się przekazać Pozdrawiam
bestia be Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 kiedy znajdziemy się na zakręcie , co z nami będzie? ładny wiersz , podoba się szacuneczek be
Fly Elika Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 bestio, bestio, dziękuję, jeżeli czujesz, że bycie tutaj nie jest dobre to odejdź, poszukaj badź odnajdź w realnym świecie dobrego wsparcia lub dobrych kontaktów czy innego zajęcia serdecznie
bazyl_prost Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 ładne od słowa do słowa, niebezpieczne bym pomyślał
Fly Elika Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 niebezpieczne? wyjaśnij swoje zdanie bazylu
bazyl_prost Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. biorąc pod uwagę żarłoczność niektorych jednostek i niebezpieczeństwo komunikacyjnej porażki
Fly Elika Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. biorąc pod uwagę żarłoczność niektorych jednostek i niebezpieczeństwo komunikacyjnej porażki a kto się przyzna, że to robi świadomie skoro ten ktoś, tego nie kontroluje na linii porażki ?
bazyl_prost Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 może to nie poetycko ale pozostańmy przy linii porażki, milcząco pozdrawiam
Pan_Biały Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 zaczęłaś Krysią Jandą, a dalej jest egzystencjalizm nieźle się czyta pozdrawiam r
Fly Elika Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. słusznie bazyl to milczeniem od pozdrawiam
Fly Elika Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 tak, jak najbardziej egzystecjalizm w czystej formie czy teraz, to już nieistotne pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi