Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Waldemar_Talar_Talar 17 895
przyszłość mnie szuka
chce coś pokazać ja
chowam się nie chce
by dołowała mnie
przecież wiadomo że na
jej końcu czai się śmierć
więc po co się smucić
wole się śmiać i jeść
przyszłość niech poczeka
nie naciska i tak kiedyś
odnajdzie mnie będę
wyłącznie jej
1
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Leszczym · Opublikowano
@Clavisa Słuchaj masz do mnie zdaje się dużo pretensji. Cały mój świat to olbrzymie nie wiem. I pytam czasem, ale myk polega na tym, że mi akurat bardzo chętnie się nie odpowiada, a pyta no to pani o wszystko nawet :)) -
Przez Łukasz Jurczyk · Opublikowano
@Berenika97 Pięknie opisałaś bezsenną noc! Ten czas, który się zatrzymał i uparcie nie chce płynąć dalej:) Pozdrawiam -
Przez Waldemar_Talar_Talar · Opublikowano
Wczoraj było trudne dziś jako takie a jakie będzie jutro kto wie Może będzie padał kolorowy deszcz ktoś komuś powie nie martw się Wczoraj było nudne dziś nie dokucza a jutro może los uśmiechnie się Horyzont będzie łaskawszy - ptak wesoło zaśpiewa nie dokuczy smutku cień Wczoraj już minęło dziś lepsze jest a jutro nie wiadomo może da się zjeść -
Przez Clavisa · Opublikowano
@Leszczym ludzie, którzy używają sformułowań "nie wiem" i nie robią nic w kierunku by się dowiedzieć. W kontekście całości tematu, chorągiewą nazwałam ludzi, którzy "tak" traktują jak "nie" i odwrotnie. -
Przez Berenika97 · Opublikowano
@lena2_ To bardzo interesujący i piękny wiersz o wyborze między iluzją a rzeczywistością. Podzieliłaś wiersz na dwie części, dwie drogi. W drugiej części - można przestać żyć w fantazjach i zacząć przyjmować rzeczywistość taką, jaka jest. Ale nie w pesymistycznym sensie rezygnacji - raczej jako wezwanie do autentyczności i pełni.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne