Ryszard Kisiel Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Czujesz nocy smak? Wypełnionej magnolii wonią, Która najdalsze Zakątki wielu zmysłów drażni. Słyszysz nocy śpiew? Porusza czułych uczuć struny. To śpiewa słowik Najpiękniejszej muzyki frazy. Słyszysz bicie serc? Tajemną, księżycową nocą, Gdy cisza pieści, Podnieca, naszą wyobraźnię. Słyszysz ziemi głos? Zmęczona pragnie odpoczynku Po całodziennej Wędrówce w wielkiej galaktyce. Widzisz nocy blask? To gwiazdy kąpią się w jeziorze, Ażeby mogły Olśnić i zadziwić cały świat. Chociaż tyle gwiazd na niebie, pragnę jednej - tylko Ciebie!
Gryf Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Witaj Przyjacielu, po ciężkim dniu zajrzałem do cudownej krainy miłości. Tak bardzo chciałbym się tam znaleźć, to raj dla zmęczonej duszy. Otwórz bramy, a przyjdę z ukochaną. Pozdrawiam Cię jak zawsze z sympatią, Janek.
Dyziek_ka Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Noc jest przyjazna zakochanym. Nie tylko... Przy takim wierszu, każdemu .Zacząłem otwierać okno by posłuchać
Ela_Ale Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Piękne. Zrobiłeś, miły Rysiu, nastrój prawie bajkowy. Pozdrawiam.E.
Dla Jaj Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Dla mnie bomba. Jest tylko jeden feler, że nie da się tak co noc ....kiedyś to trzeba odespać. Pozdrawiam serdecznie Waldek
Intarsja Lumiere Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Słyszę i widzę, i czuję ;) Słodki, romantyczny wiersz :)
Ryszard Kisiel Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Witam Was serdecznie moi drodzy: Elu, Intersio, Dyźku ka, Waldku i Ciebie Janku. Dziękuję Wam za wizytę na stronie, za miłe słowa i za to że jesteśmy i możemy wymieniać sobie wszystkie nas interesujace sprawy i problemy. Przede wszystkim naszą ulubioną poezję. Pozdrawiam was bardzo serdecznie drodzy przyjaciele.
Rekomendowane odpowiedzi