M._Krzywak Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 wiesz, Marku, w dzikich pnączach znalazło się rozwiązanie nostalgii i zapomnienia wśród przechodniów zdarzają się święci wśród ptaków można trafić na anioła widzisz, Marku, miasto nabiera coraz większego rozpędu barwy i światła i przyjaźń i kochanie coraz tańsze są, niestety chociaż i perły wśród popiołów lśnią Marku, zanim zamienią Cię w spiżowy eksponat jeszcze raz, tak po człowieczemu przejdźmy się po Plantach nakarmmy gołębie obejrzymy te wszystkie cuda i wstąpimy na jakiś kufel do baru wśród zgiełku przelewanych dni i krzyków nakreślimy słowa kolejnej piosenki lekko podpici wejdziemy na Bulwary stąd Ty odlecisz do siebie ja do siebie wrócę.
Judyt Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 fajnie Michał, czuje się tą opowieść na plecach, jakby się szło i podsłuchiwało tych dwóch(...), zatem klimat dobrze oddany, to tyle mogę, J. serdecznie
bestia be Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Znów mnie Michale zastanowił Twój wiersz jestem pod wrażeniem już kolejnego , madry przekaz mam jednak ale do dwóch ostatnich wersów dokładnie powtórzenia,,do siebie" i jeszcze zastanawia mnie spójnik ,,i" na poczatku wersów czy są potrzebne mozna jeden skreślić, jednak nie zmienia to mojego stanowiska do całości przekazu szacuneczek be
Jolanta_S. Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 na widok "M" dostaję gęsiej skórki... nasiąkam wspomieniami O! widzi misie :))) serdecznie - Jola
Baba_Izba Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Bardzo ciepłe, bardzo spokojne pogaduszki i tęsknota za Przyjacielem. Wiersz zachwyca atmosferą. Bardzo mi się: "Marku, zanim zamienią Cię w spiżowy eksponat jeszcze raz, tak po człowieczemu" Serdeczności - baba
Anna_Para Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Ładnie to "zagrechutałeś", a w "Dzikim winie" jest tyle uroku! Trzeba Go pamiętać i pytać wierszami: przyjaźń czy kochanie? Pozdrawiam, Para:)
Magda_Tara Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 ja do Marka, Ty do Marka piąteczka, Michał! cacuszko! bez buziolów, bo nie lubisz :))
M._Krzywak Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Ojej, przepraszam, że zwlekałem, ale teraz takie mam szalone skręty, że wiersze wylatują z głowy :) Dzięki wielkie!
Pan_Biały Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 przeniosłeś wierszem w tamte rejony - uwierzyłem pozdrawiam r
teresa943 Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 ładnie, tak bezpretensjonalnie i prawdziwie :) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi