Marek_Stasiuk Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 przez dym papierosa zerkasz namiętnie na swą firebitch łaskotaną palcem - nie masz żadnych praw zostały ci odebrane przez mój system samotności z tv wieczór i ty przeciw tobie zrzeszenie producentów różowych pastylek w reklamowej krucjacie skonsumować tą obecność - nie odzywamy się z głodem zszedł na psy zagląda do dupy mojemu dogowi ujada cała sień
Agata_Lebek Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Świetny wiersz :) Mam tylko wątpliwości przy jednym z ozdobników ;) Ale poczekam na inne wypowiedzi. Dawno Cię nie było... Pozdr.
zak stanisława Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "różowych pastylek? :P to one teraz nie niebieskie? żartuję ale wiersz zauroczył
H.Lecter Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 skonsumować tą obecność - nie odzywamy się z głodem zszedł na psy To sobie wyjąłem, wobec reszty - votum separatum ... ; )
Bernadetta1 Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dla mnie tez tylko to:)pozdr.
Marek_Stasiuk Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Świetny wiersz :) Mam tylko wątpliwości przy jednym z ozdobników ;) Ale poczekam na inne wypowiedzi. Dawno Cię nie było... Pozdr. Czekam na podpowiedź, który tam wystaje to go zetnę o głowę :)
Marek_Stasiuk Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 "różowych pastylek? :P to one teraz nie niebieskie? żartuję ale wiersz zauroczył Gdybyś wiedziała, jak różowe one są teraz - spadło u optyków, w popycie braki.
Marek_Stasiuk Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 skonsumować tą obecność - nie odzywamy się z głodem zszedł na psy To sobie wyjąłem, wobec reszty - votum separatum ... ; ) Nie byłbyś kim jesteś, gdybyś na mnie cięcia nie zrobił. Ale thx za ślad obecności. :)
Agata_Lebek Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marku Stasiuku :) ten z zaglądaniem... no wiesz gdzie ;)))))
Rekomendowane odpowiedzi