Intarsja Lumiere Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 stęchła cisza zawisła na ogonie ostatniego słowa zapychając nosogardziel flegmą nienawiści toksyczne opary wżarły się w zatoki czułości produkując kserożel niezrozumienia gęsta masa oblepiła życiową przestrzeń wywołując ból nie do zniesienia laryngolog odkwaszania poszukiwany na wagę oddechu uwolnionego
Ela_Ale Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Ale dałaś horrorek. Komuż to należał się taki odpór? Wścibska Elka.
Ireneusz Ziętek Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Kiedy byłem piękny ( no może przesada ) i młody słuchałem grup Turbo i Motorhead ...ten wiersz przeniósł mnie w tamte szczeniackie czasy ... Dziękuję. Irek
Intarsja Lumiere Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A taki "ucony" buc mnie zrugał jak małą dziewczynkę i tak mnie naszło :)
Intarsja Lumiere Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ojej :) Turbo też kiedyś słuchałam jak byłam młoda i piękn...nienienieeee, młoda i głupia :) Ale i tak cudne to czasy, mimo naiwności młodości :)
Gość Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Życzę bucowi, by zrozumiał i pod ziemię się zapadł! Pokój Tobie Intersjo! Pozdrawiam.
Ela_Ale Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Jak taki buc, to mu się należało, tylko dla niego za wykwintna forma! E.
Gość Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 buc bucem już zostanie - zresztą to sama wiesz choć dzięki niemu mamy, dobry kolejny Twój wiersz ;-)
Gryf Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 No Intarsjo i ja się wtrącę, słowa super... a na buca to polecam środki wyksztuśne, bo takiego to trzeba czym prędzej i bardzo daleko odpluć. Pozdrowinka i zawsze możesz wzywać na pomoc Gryfa.
Intarsja Lumiere Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 Hehehehhe thanks, pokrzepiające :)
Rekomendowane odpowiedzi