Jolanta_S. Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 sypialnia przez okno wdarł się promień słońca poruszył się delikatnie zsunął pościel by nie spłoszyć resztek snu powędrował w zakamarki jej kuchni uwodzicielski zapach Jacobsa przebudził wszystkie zmysły
teresa943 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 kurczę, Jola, Ty normalnie ...kusisz i to bardzo subtelnie, kobieco, po prostu fajnie :) erotyk w aromacie kawy i to ...mojej ulubionej... "wciągam" z rozkoszą ...och, jak dobrze...tak od rana...z Jacobsem :):):) serdecznie i ciepło - Krysia
bestia be Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 bardzo ciekawy wiersz, a metafory heheh super, jak i klimat szacuneczek be
Duks Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 :) Bardzo obrazowo i „zapachowo”. Podoba mi się. Pozdrawiam serdecznie, Andrzej
Jolanta_S. Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmm... kawa jeszcze smaczniejsza z takim wpisem :))) Be dziękuję! serdecznie - Jola
Jolanta_S. Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu aromatyczny komentarz... jutro, skoro świt... parzę dla nas wiosennego Jakobsa ;)* serdecznie - Jola :)))
teresa943 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu aromatyczny komentarz... jutro, skoro świt... parzę dla nas wiosennego Jakobsa ;)* serdecznie - Jola :))) Joluś, na litość boską, tylko nie o świcie...lubię pospać :) dobranoc *:)
Jolanta_S. Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Andrzeju! miłe słowa w komentarzu bardzo mnie cieszą, a jeśli czujesz ten aromat... :))))) dziękuję!!! pozdrawiam serdecznie - Jola
Jolanta_S. Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu aromatyczny komentarz... jutro, skoro świt... parzę dla nas wiosennego Jakobsa ;)* serdecznie - Jola :))) Joluś, na litość boską, tylko nie o świcie...lubię pospać :) dobranoc *:) ok. Krysiu, ale wschód słońca nie będzie czekał. miłych snów :)*
Baba_Izba Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Taki flirt z promykiem słońca, kawa przywróciła przytomność zmysłom. Ładny wiersz. Pozdrawiam - baba
Magda_Tara Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 erotyk, jak ta lala baaaardzo :))
Jolanta_S. Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Babo jak piszesz, że ładny flirt, to ja miło się uśmiecham. Bardzo dziękuję. Pozdrawiam serdecznie - Jola
Jolanta_S. Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Magdo mi te erotyki kiedyś zaszkodzą... baaardzo :):):) serdecznie - Jola
Rekomendowane odpowiedzi