teresa943 Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasami powtórki i "udziwnienia" są zamierzone w celu wiadomym tylko autorowi, szczególnie w tego rodzaju liryce, więc sorry...ale za wnikliwe czytanie i uwagi, które zawsze cenię, bardzo dziękuję. :):) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
Fly Elika Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 -Gdzie tu poezja :))?-To grafomania, jestem sobie taka sama jestem sobie pralka Frania :). -Bidulka. A kto ci to tak?-Ano mieścina mała, a ja i ta jedna pani i AAAAA i jeszcze pan z korbką , co tak to nietakt, tak, tak, tak! Pójdę, pójdę wnet sama do mycia lub kąpania. A na razie to tak...! :). -Ach no tak. To retorycznie, a życie pisze się swoim życiem i tak toczy cyklicznie :))) Hahaha....! Pozdrowienia dla Krysi
teresa943 Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Joa za sugestię. Cieszę się, że właśnie tak odczytałaś przesłanie. :-) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przemawia, podoba się i super - w zupełności wystarczy... dziękuję Bestio :):) serdecznie i ciepło - Krysia
teresa943 Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ???????? ;(
Bolesław_Pączyński Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Gdy nakarmisz głód do syta pozrywasz zwątpienia pęta i kiedy wiara rozkwita Ty budzisz się uśmiechnięta. Zakazany zapach-kusi, milutki wiersz. Pozdrawiam serdecznie:-)
teresa943 Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gdy poczuję uśmiechnięta zapach pragnień nasycony pękną wszelkie zwątpień pęta w sercu nowo odrodzonym Bolesławie, serdecznie dziękuję :):) pozdrawiam ciepło - Krysia
6 kilo Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Krysiu, z wrodzonej nieśmiałości nie mogę się czasami połapać w rzeczywistości, dlatego jestem dopiero teraz, Twój wiersz niesie mi czas wiosny, słońca, śpiewu ptaków, podoba mi się! pozdrowienia, jacek.
teresa943 Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nieśmiałość bywa uroczą wiosną w świeżości natury wyzwala zielenią ptasie trele ku słońcu daj się unieść muzie ponad ziemią świat okaże się inny tylko choć raz z góry spojrzyj mu w oczy i powiedz odważnie co czujesz to w podziękowaniu dla Ciebie Jacku - :))) Krysia
6 kilo Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Krysiu, nie wiem jak się "robi" te cymbałki, uśmiechy symboliczne, więc się do Ciebie zwyczajnie, po ludzku uśmiecham, jacek.
teresa943 Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku, taki zwyczajny po ludzku jest najcudowniejszy dziękuję także po prostu zwyczajnie a propos tych symbolicznych to niezwykle proste klikasz "dwukropek" a potem "nawias" wychodzi uśmiech :) - oczy i buźka :-) buźka z nosem ;-( niezadowolenie no to pobawiliśmy się i teraz znikam :):)
a._mrozinski Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Piękny, mało odkrywczy wiersz. Arek
teresa943 Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Najpiękniejsze chwile w życiu są najczęściej mało okrywcze, ale każdy za nimi tęskni. Dziękuję Arku. :) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
Anna_Para Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Mówią do mnie Twoje wiersze Krysiu! Pocieszasz i dajesz przykład, jak pisać czysto, bez "przekombinowania". Podobasie! Dzięki, Para:)
teresa943 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wielka radość, bo chyba o to chodzi, by wiersz "gadał po ludzku" :) Dziękuję Aniu. :):) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi