Anna_Para Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Wieje nad tobą wichrem burzy czuprynę świętego spokoju gra w przegubach rozciągniętych kiści zagarnia najwyżej jedną etiudę dnia spada z hałasem jak kropla puchu drży zatrwożonym dzieckiemnie bij mnie ciszą bezdechu myśli nie mówi przy tym nic i trwa oddechem na plecachsłuchałem ciszy odpowiadasz a ona wcisnęła pięści w usta zakneblowana pozorem niejawności drze się wniebogłosy aż wytryśnie z mózgu lepka i ciepła na mój brzuch taka miłośćzagraj mi coś milczy
Eunicee Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Aż nie wiem,co napisać... Podoba mi się każdy wersik, cudeńko:)
Magda_Tara Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 nie przestaję słuchać wzbudził mój zachwyt tam i tu! pięknie Aniu, wzniosłaś się wysoko... ojjjjj buziak! Tara ze wzrokiem, gdzie wzrok nie sięga :))))))))))
klubo Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 piękny wiersz- nic więcej pozdrawiam
krzysztof marek Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 doskonały przekaz niesamowitych emocji. do mnie najbardziej przemawia ten fragment: "a ona wcisnęła pięści w usta zakneblowana pozorem niejawności drze się wniebogłosy aż wytryśnie z mózgu lepka i ciepła na mój brzuch" bardzo obrazowe. super Twój wiersz Aniu! pozdrawiam ciepło :)))
Pan_Biały Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 o miłości można i można wciąż nigdy się nie wyczerpie nie wyschnie ocean w formie komentarza te oto słowa tknął wiersz, więc dobrze pozdrawiam r
Baba_Izba Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Ciekawy wiersz, rzeczywiście bardzo emocjonalny. Nie można obok niego przejść obojętnie. Porusza. Serdecznie pozdrawiam - baba
Dorota_Jabłońska Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Tak miło w piękny wiersz się wczytać i unieść na chwilę ponad codzienność. Kłaniam się Autorce :)
teresa943 Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 nadal czytam i "słucham" jak grają emocje w ciszy, która ..."drze się wniebogłosy"..."taka miłość" - a ja wciąż zauroczona...odpowiadam - pewnie że "słucham" :):) cieplutko i serdecznie - Krysia
Anna_Para Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Eunice: Dzięki za oszczędny w słowach, ale bardzo miły komentarz. Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Magdo Taro! Serdeczności, dzięki i cieplutko za "zachwyt";) Para:)
Anna_Para Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Klubo: Dzięki za "piękny". To tyle:) Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Witaj Krzysiu! Cieszę się, że wiersz nie przestał Ci się podobać;) Serdeczności cieplutkie, Para:)
Anna_Para Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Panie Biały: Dzięki, żywię nadzieję, że "nie wyschnie ocean". Masz rację, że o miłości można zawsze...cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Babo: Serdecznie dziękuję. Cieszę się, że porusza, bo to dla peelki i dla mnie samej ważna wypowiedź. Bardzo ważna;) Pozdrawiam cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Doroto: Bardzo jestem wdzięczna za recenzję! Jest mi niezmiernie miło! Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Krysiu kochana, często wzruszają mnie Twoje komentarze. Ten jest szczególnie piękny. Dziękasy jak nie wiem co! Cieplutko, Para:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Czytam, słucham, dech zapiera spijam wszystkie Twoje słowa, już w świadomość mą się wdziera pamięć długo je zachowa. Pozdrawiam serdecznie-:)
Anna_Para Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Jaki piękny komentarz! Dziękuję serdecznie, Bolesławie. Wdzięczna Para:)
Eunicee Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Anno,czytałam ten wiersz na innym portalu pod innym tytułem... I nie wiem,czy Ty go tam opublikowałas,czy ktoś go sobie 'pożyczył'... Pisze o tym,bo nie lubię jak ktoś kradnie czyjeś wiersze. To tyle
Rekomendowane odpowiedzi