Bartolini Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Hej! Witam wszystkich, wpadłem na taki troche szalony i głupi pomysł żeby napisać piosenkę z pomocą ludzi z forum ;) Zbliżają się walentynki więc będzie o tematyce miłosnej , taka zwykła komercyjna pociągająca za serce. Mam nadzieje, że mi pomożecie! taki mam początek zwrotki- czekam na Ciebie jak na krople deszczu w upalny dzień Ty orzezwisz mnie czekam na Ciebie jak po ciężkim dniu na dobry sen Ty ukoisz mnie potrzebuję refrenu i dalszych zwrotek, mogę na was liczyć drodzy forumowicze ? ;)
Jimmy_Jordan Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 zły moment trafiłeś, ręce w robocie po łokcie! Ale pisz pisz tańcz śpiewaj , , , zdrówko, Jimmy
Bartolini Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 A tam nic się nie dzieje może ktoś się pobawi i coś dopisze muzykę już mam chcę tylko skombinować tekścik
Messalin_Nagietka Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. daj tekst
Bartolini Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 No tylko tyle mam- czekam na Ciebie jak na krople deszczu w upalny dzień Ty orzezwisz mnie czekam na Ciebie jak po ciężkim dniu na dobry sen Ty ukoisz mnie jakiś chwytliwy refrenik by się przydał a niemogę nic ciekawego skombinować
Maciej_Satkiewicz Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 Jeśli masz muzykę, to ciężko będzie się wstrzelić w rytm, nie znając jej... przy zadanej melodii i odpowiednim rodzaju głupawki można by było się nawet pobawić, czemu nie ;P
Bartolini Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 No więc oto i melodia- w605.wrzuta.pl/audio/5INTyQXzG9z/melodia może ktoś coś dopisze ? ;p
Rekomendowane odpowiedzi