teresa943 Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 spełnienie miarą natężenia pragnień na jawie też można śnić pełnią urealniam koloryt obrazów ożywione ciepłem kształty uczuć czerpię z miłości do życia prostota przekazu oddźwiękiem
krzysztof marek Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 i już wszystko wiem i rozumiem :) pięknie Krysiu! pozdrawiam cieplutko :)))
Magda_Tara Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 BOMBA! EWAKUACJA! no, Krysiak! to nawet ja tak nie umim :((( (to debilny żart) FANTASTYCZNY mały wielki wiersz buziak! pożarłam go z każdą literką i kropeczką i cieniem nawet :D brawooooooooo :*
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Brawo !!! piękny wiersz już w mej pamięci pozostał.Pozdr.
teresa943 Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no widzisz, jakie to proste? a tak poważnie, to bardzo Ci dziękuję :) za co? po prostu za to, że jesteś Krzysiu:) serdecznie i cieplutko :)))) Krysia
teresa943 Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Droga Czekolado, ten sen na jawie jest realny w słowach bez kursywy / on dzieje się naprawdę / w życiu peelki spełniają się marzenia / robi to, czego pragnie...bardzo pragnie... dziękuję :):) serdecznie pozdrawiam Adę Czekoladę :) Krysia
teresa943 Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jejku Magda! Co za larum! Inwazja UFO czy co? A możeś chciała rzec NIEWYPAŁ? Przyznaj no się...no, nie obrażę się :) najwyżej się ewakuuję ...albo...niech tam, zostanę ... a Ty chyba już jesteś zdrowa...Tyle werwy! "Wigor"??? I APETYT...ho ho, a niech tam :) "pożeraj" nawet tytuł, a ja D Z I Ę K U J Ę :))))))))))))))) pięknie Buziak!!!
teresa943 Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. radość że w pamięci wierszyk się zakręcił już w sercu kołacze Pani Jadzi Graczyk jest mi bardzo miło :) dziękuję przepięknie :):) cieplutko i serdecznie - Krysia
Judyt Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 fajna mini! niech dźwięczy Krysiu J/. Serdecznie
teresa943 Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "fajna mini" - piszesz sercem mnie kołyszesz rezonas pamięci niech echem zadźwięczy dziękuję Droga ma :) cieplutko Judyt - Krysia
andrejch Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 nawet w realnym zyciu warto marzyć ;]
bestia be Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 z miłości do życia bardzo ciekawe , jak cały wiersz szacuneczek be
teresa943 Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. życie bez marzeń byłoby pozbawione barw i smaku jak potrawa bez soli :) dziękuję :):) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "z miłości do życia" pokochać tak aż do utaty tchu ... po prostu autentycznie żyć!!! dziękuję za ciekawość :):) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi