Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Zmieniłam na cudze myśli, źle przepisałam sobie :) Dzisiaj wkoło same cudze, taki łatwy wgląd i permanentne jutro goni wczoraj. Nie znałam tej piosenki, jak to dawno było, i jak dzisiaj inaczej. Dziękuję, pozdrawiam :)    
    • ten dzień jest obietnicą   dusza nadal pasuje a tak się bałam że jestem dla niej za mała   jest mi tak przyjemnie gdy mnie otula   w szafie pomiędzy koszulami wisi twoja podaj mi ją zaceruję dziury od wiatru a sypie się z niej jak śnieg zimą jesienne liście   wyglądasz pięknie jak kiedyś   rezerwacje mamy na pół do już czas więc złap mnie za rękę  i chodź tam gdzie nie będzie nic ponad
    • @iwonaroma Oj, tak... Dziękuję Iwon :))   Deo @Rafael Marius Prawda.  Dziękuję za obecność :)   Deo
    • Chcę tworzyć. Ale co? Nie, nie chcę. A może, jednak? Ale co ludzie powiedzą?   Forma Gombrowicza byłaby nieorginalna, ale czym będzie każda inna froma?   Forma, forma, forma..... Nie, nie, nie. Na Boga pchać się w to?   Literatura nie wybaczy, ośmieszy, wynegliżuje każdą wadę. Avangarda, tylko dla avangardy.   Lecz i po co? Babrać sobie ręcę, siebie w wyniosłych słowach i postulatach?
    • Prosto tak Do celu trafiam   I wbijam się Jak sztylet w twoje serce   Czy masz mnie za mordercę?        
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...