gamini Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 ranek zbożowe łany w zieleni błysk renety koc zmięty niewyspany zachwyceń epitety w sadzie ciut zaniechanym ścieżki niepokalane Ona i On i Pan księżyc i żal że błysnął ranek słońce w nieśmiałym wstydzie wśród chłodu purpurowe w czerwieni blasku cudzie kwiaty dwa kochankowie
Anna_Para Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Ranek, potem - noc i znowu ranek! Ładnie w tym sadzie! Tęsknimy już do ciepła! Niech już będzie! Tymczasem warto poczytać, jak u Ciebie, Gamini. Cieplutko, Para:)
gamini Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Czasem jest tak że jeszcze księżyc nie zaszedł a już na wschodzie zrywa się słońce. W takim momencie obaj są w czerwieni. Pozdrawiam Dobranoc.
teresa943 Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 tylko pozazdrościć ..."koc niewyspany" świadkiem :) a Ty, Gamini, uwodzisz strofkami ładnie :):) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Grażyna_Kudła Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 fajny ten niewyspany... koc :) pozdrawiam
gamini Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Krysiu zawsze odwiedzasz moje pisanie a ja często Cię zaniedbuję. Nie mam ostatnio serca do pisania. Dzięki za wizytę. Pozdrawiam.
gamini Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za wizytę. Pozdrawiam.
Magda_Tara Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 ach! Gami pięknie jak strasznie mi się podobasie! buziak! księżycowo lubię tak :))
gamini Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Magdo Taro -wspaniała. Serdecznie pozdrawiam mądrą i skomplikowaną Pisarkę. Miłego...
teresa943 Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie gadaj tak!!! Masz serce i sercem pisz...jak czujesz!!! Będę czytać, obiecuję. Dobrej nocki :):)
Duks Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Witam. Dobry wiersz. Umiejętnie prowadzona myśl. Napisany bardzo „obrazowo”. Lubię wiersze, które działają na czytelnika tak, że oczami wyobraźni dostrzega to, co autor opisuje. Reasumując – jestem na tak. :) Pozdrawiam serdecznie. Ps. Zmieniłbym „zachwyceń” na zachwytów.
gamini1 Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za wizytę. Mam znów problem z zalogowaniem. Wierszyk nieco zmieniłem. koc niewyspany ranek zbożowe łany w zieleni błysk renety koc zmięty niewyspany zachwytów epitety w sadzie ciut zaniechanym ścieżki niepokalane Ona i On i Pan księżyc i żal że już błysnął ranek słońce w nieśmiałym wstydzie wśród chłodu purpurowe w krwawych promieni cudzie kwiaty kochankowie Pozdrawiam serdecznie.
gamini1 Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie gadaj tak!!! Masz serce i sercem pisz...jak czujesz!!! Będę czytać, obiecuję. Dobrej nocki :):) Sercem się nie da trochę boli a długopis się zacina i na dodatek nie mogę się zalogować. Miłego...
Baba_Izba Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Mnie bardziej się podoba "kwiaty kochankowie" - bez "jak". Bardzo ładny wiersz, pozdrawiam - baba
gamini1 Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za wizytę. Masz rację zmienię. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi