klubo Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 kochanko usta jak owoc chcę zerwać i pieścić nieprzytomnie bez barier objąć pocałunkiem zmysłowo żarliwie połączyć pragnienia na wieczność zamknięte w kodeksie prawideł bo piekło i tak we mnie płonie powitam cię jak dawniej anioły zawieszone pod sufitem zagrają preludium miłosne a finał niech trwa i ognie pochłoną
Marta R... Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Wiersz kazał mi się przy Tobie zatrzymać mhn... podoba mi się pozdrawiam...
Dorota_Jabłońska Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Dla mnie banalnie. Plusem jest wyczuwalny żar i w konsekwencji proponuję następujące zmiany: "bo piekło i tak mnie pochłonie", "a finał niech trwa i ognie płoną". Pozdrawiam :)
kuba skawa Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 kochanko usta jak owoc chcę zerwać i pieścić nieprzytomnie Pachnie nieprzytomnie Mniszkówną ;)
Don_Kebabbo Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 kochanko usta jak owoc chcę zerwać i pieścić Coś da się wyciągnąć, ale całość w moim odczuciu słaba. Pozdrawiam.
Waldemar Talar Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie obraź się Klubo - ale Don ma rację tak wielkie słowo jak -kochanka - wymaga więcej poezji niż jej jest w twym wierszu . Popracuj jeszcze przy nim a będzie dobrze . pozd.
klubo Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 dziękuję za komentarze- co tu się obrażać - wdzięczna za przeczytanie, może inne będą lepsze pozdrawiam
cezary_dacyszyn Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 anioły zawieszone pod sufitem zagrają preludium miłosne a finał niech trwa i ognie ... finał zastąpiłbym misterium np.,a dwa poprzedzające wersy raczej słabe - pospolite ...
lalkabp Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 no jakąś wielką miłością albo namiętnością to nie pachnie ani nic takiego nie czuje... ale jak dla mnie nie jest to coś złego :)
Pan_Biały Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tan komentarz jest wzorcowy i za to daję plusa a wiersz napompowany jak balonik ale są możliwości u autora więc czekam kolejnych pozdrawiam i pisać dalej r
Baba_Izba Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Przeczytałam łącznie z komentarzami. Umiesz przyjmować krytykę i uczyć się. Będziesz na pewno pisała niedługo piękne wiersze! Powodzenia! Pozdrawiam - baba
Rekomendowane odpowiedzi