teresa943 Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 radość jak wiosna otwiera pąki zamkniętego w sobie człowieka trudno zrozumieć zmrożone uczucia trzymane siłą woli paraliżuje strach lecz ludzkie odruchy nie potrafią kłamać bezwiednie szukasz odrobiny ciepła nie ukrywaj uczuć kochając bez lęku pozwól dotykać najczulszych strun radością obudzę kwitnienie
aluna Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Tyyyyyyle ciepła i nadziei...! PIĘKNIE! UŚCISKI KRYSIU! Ania
teresa943 Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aneczko, czy uwierzysz, że przed wklejeniem nie czytałam Twojego wiersza "Sito"? Czyżbyśmy wyczuwały się duchem? Niesamowite! Dziękuję. :)))) Zdrówka życzę - Krysia
Anna_Para Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Rzeczywiście wlewasz nadzieję w skołatane serducha i poplątane myśli Krysiu! Udaje Ci się dotykać czułych strun, prosto, przejrzyście, jak to u Ciebie. Serdeczności cieplutkie, Para:)
bestia be Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 jak zawsze podoba się wiersz tryska nadzieją kochając bez lęku , to piękny wers kochaj bez leku i za nic , kochaj aż zapali się piekło:):):) dodaję jeszcze jedno ,,dno" :):):):) be jak zawsze szacuneczek
Duks Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Witaj Krysiu. Powiem krótko – piękny wiersz. Pozdrawiam, Andrzej Ps. Zastanawiam się czy jest konieczne „lecz” w pierwszym wersie drugiej strofy. Wiem, że to jakby kontynuacja ostatniego wersu strofy wcześniejszej, ale tak mi się jakoś nasunęło.
Magda_Tara Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 a gdzie ten słoń????? o słoniu miało być :(((( o nieeee, o słońcu! cholera jasna! jak o słońcu, to ok. i pięknie, ale trochę szkoda, bo myślałam, że chcesz o ochronie gatunków krzyczeć :)) buziak i wybacz! poniedziałek :(( buziak!
Pan_Biały Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 kobieco o uczuciach podoba się pozdrawiam r
teresa943 Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hehe ...lubię tak delikatnie tącać czułe struny i snuć niteczki nadziejowe prosto z serducha do serducha :) A Twój odbiór to dla mnie miodzio :) Dziękuję. :):):) Odwzajemniam ciepełko :-) Krysia
teresa943 Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łał! "aż zapali się piekło!!! no, no ...pociągające "dno", aż korci, żeby zajrzeć... dziękuję :):):) serdeczności i "gorącego" wieczoru :) Krysia
krzysztof marek Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 zazdroszczę adresatowi Twojego wiersza Krysiu. nie po raz pierwszy zresztą. pięknie! pozdrawiam serdecznie :)
teresa943 Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Natasza :) dzięki za przyjęcie mojego :):) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Andrzeju :) Cieszę się, że w Twoim odczuciu - "piękny". Co do "lecz", masz rację, może obyć się bez. Dziękuję. Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i masz babo placek! wpadła Tara i krzyk zara gwałtu! rety! no, niestety zamiast słonia słońca trochę wpadło co za pech :))))) poniedziałkowy :))) wybaczam i dziękuję :)))) Buziak!
teresa943 Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kobieta kobieco czuje :) a mężczyźnie...się podoba dziękuję:) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co Ty Krzyś! u Ciebie zazdrość? adresatem peel jest, więc i Ty możesz nim być, skoro Ci się podoba :) dziękuję pięknie :))) serdecznie i ciepło - Krysia
Grażyna_Kudła Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 piękne motto wiersza, tytuł i całość taka pouczająco- kwitnąca świetną puentą ślę ciepełko :) Grazyna
teresa943 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe..."pouczająco - kwitnąca" ...miło :) dziękuję :):) cieplutko Grażynko - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi