gabriel p. Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 gdy dorosnę skomponuję zupę szczawiową na dwa razy z wkładką podam drogim paniom nie myśl że z tabletką gwałtu na spokojnie namaluję ukrzyżowanie godności w drogim szlafroku z fajeczką przy kominku w ogniu pytań wypowiem słowa swobody kłamstwom w pysk drew rzucę bo nie wypada by w towarzystwie mięsem rzucać teraz państwo grzecznie usłyszą grzeszne won po stosunkowo udanej nocy chciałbym zostać jeden sam z kłopotliwą przeszłością
Anna_Para Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 ach ta "kłopotliwa przeszłość"... jeśli w dodatku była urocza...niechby! Podoba mi się Gabrielu! Pozdrawiam, Para:)
krzysztof marek Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 ciekawe plany na dorosłość. z wykonaniem różnie bywa ;) podobnie jak Ani również mi się podoba. pozdrawiam serdecznie :)
teresa943 Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 po stosunkowo udanej nocy chciałbym zostać jeden sam z kłopotliwą przeszłością Gabrielu, to bardzo wieloznaczne! owa grzeszność może mieć aspekt osobisty ale równie dobrze może tu chodzić o "przeszłość" w sensie politycznym / peel ma dość tłumaczeń, przesłuchań, domniemań / po prostu chciałby, aby go wreszcie pozostawiono samego dając mu święty spokój / w może chce sam jeden pogadać z...sumieniem? wiersz mi się bardzo podoba :) serdecznie i ciepło - Krysia
gabriel p. Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. była stosunkowo udana ;-))) miło, że się podoba. pozdrawiam :-)))
gabriel p. Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niestety, człowiek uczy się przez całe życie, a nauka najlepiej wchodzi popata doświadczeniem. niekoniecznie pozytywnym ;-) dzięki za odwiedziny :-) pozdrawiam
gabriel p. Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie te rozmowy z lustrem są najcięższe, ale mają najlepszy skutek. człowiek widzi co zrobił i jak może tego uniknąć w przyszłości. to, co boli dziś nie musi boleć jutro. niektórzy zapominają po kilku minutach, za innymi pełznie to przez całe życie. dziękuję bardzo za odwiedziny i wnikliwy komentarz. pozdawiam :-)))
gabriel p. Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się, że się podoba chociaż ta ostatnia. pozdrawiam :-))))
Marta R... Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Nie podoba mi się, może jeszcze nie dorosłam do takich wspomnień. Będę zaglądać, pozdrawiam papatki zostawiam
gabriel p. Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heee, faktycznie stay już jestem i bagaż doświadczeń przytył. dzięki za odwiedziny. pozdrawiam :-)
Rekomendowane odpowiedzi