Grażyna_Kudła Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 dla Julianki lat 5- wychowanki Ani- żeby jako Julianna była równie wrażliwa :) jakiś bałwan obserwuje mnie od tygodnia stoi za oknem jak mu się nie znudzi z rękami w kieszeniach bez szala i czapki odmrozi sobie uszy zagląda przez szybę do kuchni przykleja oczy do garnka właśnie gotuję obiad może zaproszę bałwanka e tam... roztopi się, nabrudzi podciągam żaluzje opustoszał krajobraz za oknem nikt na mnie nie patrzy wyjdę... chociaż posypię ptakom
Anna_Para Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Ładnie Grażynko! Jeszcze wystaw skórkę dla sikorek. Ja dziś wystawiłam. Dzieciom też należą się nasze wiersze, dobrze, że zamieszczasz ten tekst! Pointa - dla "dorosłych", głęboko ukryta;) Cieplutko, Para:)
bestia be Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Ciekawy wiersz nawiązujący do miniaturki dziecka, więc sie podoba szacuneczek be
HAYQ Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 ładne rymy i myślę, że nie tylko dla dzieci Pozdrawiam.
Magda_Tara Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 przepiękny wiersz, Graża, nie jestem 5 - letnią Magdusią, ale się poczułam :)) wiersz dla mnie, zatem przepiękny HAYQ ma rację, nie tylko dla małych :D
krzysztof marek Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 ciekawy motyw z bałwanem. hm. a może jednak nie nabrudzi..? z nimi różnie bywa. pozdrawiam serdecznie Grażynko :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, Aniu, wystawiam, co tylko mogę i nie tylko dla sikorek... dziękuję za ładnie ślę ciepełko Grażyna
Grażyna_Kudła Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Bestio za zaglądnięcie i wglądnięcie :) pozdrawiam Grażyna
Grażyna_Kudła Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj HAYQ tak... dla Julianki i dla Julianny dziękuję za czytanie i za ładne... :) pozdrawiam ciepło
Grażyna_Kudła Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Madziu ślicznie dziękuję za to, co napisałaś pod wierszem a napisałas przepięknie... :) ślę ciepełko
Grażyna_Kudła Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krzysztofie godne przemyślenia jest to, co napisałeś a nawet jeśli nabrudzi... dziękuję za ciekawy ślę ciepełko :) Grażyna
bestia be Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Wiesz Grażynko TY jesteś prawdziwą przyjaciółkom i cieszę się, że własnie takie osoby są w tym portalu , gdyż gdyby nie TY i WY już dawno bym odszedł bużka i szacuneczek ba wielki bestia
Duks Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Witam. Sympatyczny wierszyk. Przez chwilę „widziałem” tego bałwanka. Pozdrawiam serdecznie.
Grażyna_Kudła Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bestio to piękne i smutne zarazem... ale czuję się zaszczycona, a więc jesteśmy przyjaciółmi na mur- beton, jak... Piękna i Bestia! :))) ps. kategorycznie więcej wiary w siebie (to nakaz) byłeś, jesteś i będziesz, chociaż czasem znikałeś, ale szukaliśmy Cię z Anią no i proszę... poskutkowało szacuneczek :) Grażyna
Grażyna_Kudła Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Duksie ślicznie dziękuję za zajrzenie i sympatyczny :) pozdrawiam ciepło
teresa943 Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 nie nadążam za Tobą! jaki piękny wiersz! I ten bałwan za oknem...stał i czekał a ona niezdecydowana nie wyszła do niego, nie zaprosiła i ...przegapiła być może decydującą życiową chwilę / teraz już nikt nie czeka...i jakże rozczulające zakończenie - pretekstem do wyjścia pozostało jedynie ...dokarmianie ptaszków / bardzo dobry refleksyjny wiersz z super tytułem i początkiem :):) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Grażyna_Kudła Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ty Krysiu nie nadążasz? masz rację... my wszyscy nie nadążamy, żyjemy tak szybko, że wciąż coś "przegapiamy" bo nie mamy czasu na czekanie... ślcznie Krysiu napisałaś pod moim wierszem dziękuję ślę ciepełko Grażyna
aluna Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 PO prostu ....dziękujemy ! Julia! Anna! Julianna i tak sama TOBIE DROGA GRAŻYNKO ODPISZE! Całuski!
Rekomendowane odpowiedzi