Pan_Biały Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, nie aż tak dosłownie, ale w sumie jak kto woli;) zakręcone tak jak życie - to prawda:) pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kobiety są niebezpieczne? wszystko zależy od podejścia do tematu;)) dziękuję za super pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. musi być coś dalej, to się tak nie kończy, a skoro będzie to i było - tak coś mi podpowiada dziękuję za dobre słowo:)) pozdrawiam i najlepszego r
Waldemar Talar Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Witaj - dobry to mało powiedziane - bardzo dobry i przemyślany tekst . Ktoś w nim lawiruje na dwóch płaszczyznach które zmuszają do głębokiej zadumy . miłego dzionka życzę
Bea.2u Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, nie aż tak dosłownie, ale w sumie jak kto woli;) zakręcone tak jak życie - to prawda:) pozdrawiam r zupełnie jak spagetti - kręci się i szybko rwie ;)
Eunicee Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Tym razem podoba mnie się w całości:) świetny tekst. P-ciepło
Baba_Izba Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Czytałam i nie bardzo rozumiem: "przyspieszę na dwupasmówce i zaciągnę ręczny niech się kręcę światem trzymając za ręce moje kobiety" Jak się jedzie na ręcznym, to daleko szybko się nie zajedzie. "Kręcić się światem - trzymając za ręce kobiety?" Nie zgadzam sie z tym. Ręce kobiet ( i mężczyzn)powinny pozostać wolne. A zresztą, ja tu tylko przyszłam sobie poczytać! No i dobrze jest! Serdecznie pozdrawiam - baba
teresa943 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 wszyscy tak górnolotnie a ja sobie tym razem zostanę na ziemi :) te dwa życia dla mnie to - "dni harowania od poniedzialku do piątku" i "weekendy", a żeś zdrowo to wszystko zakręcił, to powiem krótko "ale jazda!!!" / zresztą jakby nie patrzeć ...dobre "toto" :))) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Pan_Biały Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Waldku za czytanie i komentarz pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To miło, że przypadł do gustu - dziękuję:) i pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, Babo na ręcznym nie jeżdżę;) a że daleko się nie zajedzie to prawda:) jak na karuzeli "łańcuchowej" muszę je trzymać co by im się krzywda nie stała;) ręce niech będą złączone dla bezpieczeństwa i towarzystwa czytaj Babo, zapraszam zawsze:)) dziękuję za komentarz i poświęcony czas pozdrawiam i najlepszego r
Pan_Biały Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. super interpretacja!!! Krysiu dziękuję i pozdrawiam r
a._mrozinski Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Taaa, "Dzień świstaka". Kojarzy się jeszcze "Daj mi drugie życie" Bregovica i Krawczyka. Całkiem niezły wiersz. Arek
Pan_Biały Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za komentarz pozdrawiam r
Rekomendowane odpowiedzi