Slesz Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 #include #include int main() { // deklaracja zmiennych double kobieta; double wlasciwa_kobieta; double piekne_chwile; srand(time(0)); while (piekne_chwile + milosc kobieta = rand() % 10; while (kobieta != 3) { kobieta = rand() % 10; } wlasciwa_kobieta = kobieta; piekne_chwile += rand() % 10; milosc += rand() % 10; if (piekne_chwile + milosc >= 20) printf("proza życia"); } return 0; } cc -Wall zycie.c error: ‘milosc’ undeclared
Pan_Biały Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 wyszedł bohomaz forum dla umysłów ścisłych czas poszukać w jakim to niby programie jest napisane? oryginalne toto nie jest
andrejch Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 no i znalazł ja kumam go zarypiste :D ze tez o tym nie pomyslałem a moze dodajmy int piekne_chwile; int poznanie; include include for(piekne_chwile=poznanie;true;piekne_chwile++){ cout if(!piekne_chwile) break; int zdrada; if(zdrada==true){ cout if(zdrada==zdrada+1) break; } } jak sa błedy przepraszam nie poszedłem na programistyke ale w php jestem dalej cos pamietam z C++ ale słabo jak co nie obrazaj sie ok ;] wiersz zarypi...sty ;] ;] ORYGINAŁ NA 100% Jestes moim idolem;
Judyt Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 dobre, chociaż nie wiem czy dałoby się to zapisać na normalnym papierze(: J.serdecznie
Adrian_Poraj Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Mogę zrozumieć, że programowanie w pewnym sensie jest sztuką. Ale to nie wygląda ani jak wiersz, ani jak kod źródłowy w języku C. pozdr.
andrejch Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Bo t ojest C++ lub C# ale bardziej to pierwsze to się ciut rózni wg mnie ;] no moze byc tez php lub java bo to powstało na C; ale wg mnie to nei jezyk programowania się liczy tylko tresc ;] A czemu uwazasz ze miłość i dobre chilw sa tylko do 20 ??? a po tym nie może nic być ;] do{ cout cout }while(nieskończoność);
gabriel p. Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 napisz to po ludzku. ludzie a nie maszyny to czytają. to jest forum poetyckie a nie informatyczne. a samo error: ‘milosc’ undeclared nie wystarczy na dobry utwór
Slesz Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Napisane w języku C. Zadbałem także o realizm. Czyli po dopisaniu do deklaracji zmiennych int milosc pod linuksem gcc wpisem cc -Wall powinien wypisać kilka ostrzeżeń i skompilować poprawnie program, który działa (warto dopisać sobie w kilku miejscach wypisanie aktualnego stanu zmiennej albo prześledzić działanie np. w ddd).
Rekomendowane odpowiedzi