Koval_ZNowin Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 czytasz swoje teksty te z przed kilku chwil kilka mrugnięć oka a tyle obrazów (krótko)widzowie obserwowali nas w niesamowitych pozach do przypadkowych zdjęć wywołuje wilka z lasu czytając listy biorę w garść siebie i stertę kartek z poprzedniego świata zamyślam się
krzysztof marek Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 podoba mi się tak nostalgicznie. wspominać to czasem trudna i daleka droga. tak mi się ułożył ten wiersz. pozdrawiam serdecznie Kovalu :)
gabriel p. Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 kartki z pamiętnika. jedne miłe, drugie bolą a jeszcze inne chciałoby się wyrwać. ładnie. pozdrawiam
Koval_ZNowin Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a co dopiero zapomnieć i rozgrzebać na nowo:) pozdrawiam serdecznie
Koval_ZNowin Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wyrywać jeszcze nie próbowałem:) dzięki za radę:) pozdrawiam serdecznie
Agata_Lebek Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kolejny ciekawy u Kowala. Chętnie zaglądam do Cia :))
Pan_Biały Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 czasem warto się zamyślić, czasem nawet warto wrócić do przeszłości - tylko co to zmieni? historia się nie cofnie czy to ta dobra czy też ta o której inie chcemy pamiętać wspominkowy wiersz pozdrawiam r
Rekomendowane odpowiedzi