greeta Opublikowano 6 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 próbuję wyskrobać z siebie co we mnie począłeś twoje słowa gesty niczym pieprzone nasienie podczas miłości przerywanej nie zdążyłeś nie rozkochać mnie w sobie kochany
Michał_Zawadowski Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 po pierwsze próbuję a po drugie pieprzone a odchodząc od ortografii, to jest to wszystko bardzo dziwne i - mówiąc prawdę - nie podoba mi się
Janusz Lechicki Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Daję 24 godziny na poprawienie błędów. Pozdrawiam serdecznie Janusz Lechicki
zwykła Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 oprócz błędów dostrzeżonych przez poprzednika jeszcze "twojE słowa" w czwartym wersie... nie przekonuje mnie też wyenterowanie "gestów" do osobnego wersu, bo w tej formie gesty są tak samo zaakcentowane jak "próbuję" i "kochany" i traci się ciekawą klamrę spinającą całość...(czy gesty są ważniejsze niż słowa hmm) ogólnie plusowo podoba mi się pomysł "żonglowania" pomiędzy uczuciem a jego owocem pozdrawiam
greeta Opublikowano 8 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
greeta Opublikowano 8 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 serdeczne dzięki za poprawę błędów jakoś tak wyszło : ) pozdrawiam
greeta Opublikowano 8 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
greeta Opublikowano 8 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 dziękuje za komentarz przemyślałam uwagę apropo "gestów" i doszłam do wniosku iż była słuszna : ) efekt tego jest widoczny... pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi