Michał_Zawadowski Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 tak se myślę, bo dawno tego nie robiłem, że słowo poezja w adresie poezja.org jest nadużyciem :) to mój stejtment na dzisiaj
H.Lecter Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Tak se myślę, że zimno jest...
Magnetowit_R. Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 dlatego weźmiłem se rekawiczki.
M._Krzywak Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Tak se myślę, że zawsze se można lepsze hobby znaleźć...
Agata_Lebek Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 tak se myśle że was nie można traktować poważnie :)
Magnetowit_R. Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 ten org to męska odmiana "orgia"? czem sie harakttezyzuje? bo jak to gej-club to ja sie wypisuje
Monoke Takahashi Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 ej, ja się nie zgadzam jak to gej klub! To dyskryminacja pań.
Agata_Lebek Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a tem może być, że to orgia słowa? jak jest obsesja słowa, to może być i orgia :))) a wam Magnacie ;) tylko odmienne orientacje seksualne w głowie ;P
Magnetowit_R. Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 poezja w url jeszcze ujdzie.....ale dział dla wypranych poetów?
M._Krzywak Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 zróbmy ściepę narodową kupmy bombę atomową! nienawidzę mamy, nienawidzę świata nienawidzę wszystkich, jestem psychopata!!! oj oj, nie ma poezji na orgu oj oj oj, świat to piekło jojojojoj!!! Tak SE myślę ;)
Marcin_Erlin Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Sprzedam cztery cegły klinkierówki, pustak jeden, worek wapna i trzy druty karbowane - nierdzewne. Odbiór własnym transportem.
Fly Elika Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 tak se ja myśle, że Was nie widze a jednak ktoś jest i i i to fajne nawet jest he he he
M._Krzywak Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Kupię słoik zupy pomidorowej!!!
Marcin_Erlin Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A od kogo? Nikt nie proponował...ale cegłę...tanio...i owszem...
M._Krzywak Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A od kogo? Nikt nie proponował...ale cegłę...tanio...i owszem... Zaraz ktoś się zaoferuje, tylko wieczko/pokrywka musi być gratis. Cegłę to nie, ale jeżeli na stanie jest tamburynek, to i owszem...
Marcin_Erlin Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A od kogo? Nikt nie proponował...ale cegłę...tanio...i owszem... Zaraz ktoś się zaoferuje, tylko wieczko/pokrywka musi być gratis. Cegłę to nie, ale jeżeli na stanie jest tamburynek, to i owszem... Chwileczkę, poszukam na placu ( zaraz wracam).... przykro mi, mam tylko dżabarakataraparowniki ( zostały dwie ostatnie sztuki, możemy negocjować)
M._Krzywak Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaraz ktoś się zaoferuje, tylko wieczko/pokrywka musi być gratis. Cegłę to nie, ale jeżeli na stanie jest tamburynek, to i owszem... Chwileczkę, poszukam na placu ( zaraz wracam).... przykro mi, mam tylko dżabarakataraparowniki ( zostały dwie ostatnie sztuki, możemy negocjować) Zamawiam: muzykonos - 3 sztuki brzozoliść - 1 sztuka werbotrep - 7 sztuk sztamowy instrument - razy raz
Marcin_Erlin Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chwileczkę, poszukam na placu ( zaraz wracam).... przykro mi, mam tylko dżabarakataraparowniki ( zostały dwie ostatnie sztuki, możemy negocjować) Zamawiam: muzykonos - 3 sztuki brzozoliść - 1 sztuka werbotrep - 7 sztuk sztamowy instrument - razy raz Panie, nie bierz mnie Pan pod włos, ja handlem zajmuję się od kołyski( wymieniłem starą, zgrzybiałą opiekunkę na młodą,.....piiib...za jedyne dwanaście, nie w terminie obsranych pieluch, czyli osiem dwadzieścia cztery - bez promocji)...więc nie ze mną te numery Panie Krzywak! Bierz Pan jeden wiertopłak, dwa Faroklocki i cztery Patrajgrawery ( w cenie trzech) i nie zawracaj Pan mnie więcej glowy jakimiś dyrdymałami. Ja się handlem zajmuję, nie kupczeniem!
M._Krzywak Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zamawiam: muzykonos - 3 sztuki brzozoliść - 1 sztuka werbotrep - 7 sztuk sztamowy instrument - razy raz Panie, nie bierz mnie Pan pod włos, ja handlem zajmuję się od kołyski( wymieniłem starą, zgrzybiałą opiekunkę na młodą,.....piiib...za jedyne dwanaście, nie w terminie obsranych pieluch, czyli osiem dwadzieścia cztery - bez promocji)...więc nie ze mną te numery Panie Krzywak! Bierz Pan jeden wiertopłak, dwa Faroklocki i cztery Patrajgrawery ( w cenie trzech) i nie zawracaj Pan mnie więcej glowy jakimiś dyrdymałami. Ja się handlem zajmuję, nie kupczeniem! Panie, wiertopłaki wyszły z mody cztery lata temu, a na Faroklockach to tylko dzieci grają. Patrajgrawery za taką cenę to jest rozbój w biały dzień. W grę wchodzi w takim razie grzebień (ale bez łupieżu), ewentualnie liść babki, plus stolik do cymbergaja.
Marcin_Erlin Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Panie! Wczoraj miałem już przeprawę z jednym poetą, co altankę drugi rok stawia obok domu nad rozlewiskiem. Sprzedawcę szlag jasny trafił po dwudziestej minucie rozmowy z klientem, tak się wnerwił, że pneumatyczny kalobromat z dmuchanym walcerzaczem pomylił, o mało mi hurtowni z dymem nie puścili. Nie nerwuj mnie Pan ze swoimi technicznymi nowinkami, ja tu oryginalnie dmuchniętym towarem dysponuję i to co Pan prawisz to jest dopiero nadużycie i granda banda! Ostatnia propozycja: Radaraktacz arktyczny na letnie mrozy, zimowe upały, wiosenne deszcze i jesienne liście w połowie ceny.
Rekomendowane odpowiedzi