Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

tak se

Rekomendowane odpowiedzi

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

A od kogo? Nikt nie proponował...ale cegłę...tanio...i owszem...

Zaraz ktoś się zaoferuje, tylko wieczko/pokrywka musi być gratis.
Cegłę to nie, ale jeżeli na stanie jest tamburynek, to i owszem...
Chwileczkę, poszukam na placu ( zaraz wracam).... przykro mi, mam tylko dżabarakataraparowniki ( zostały dwie ostatnie sztuki, możemy negocjować)

Zaraz ktoś się zaoferuje, tylko wieczko/pokrywka musi być gratis.
Cegłę to nie, ale jeżeli na stanie jest tamburynek, to i owszem...
Chwileczkę, poszukam na placu ( zaraz wracam).... przykro mi, mam tylko dżabarakataraparowniki ( zostały dwie ostatnie sztuki, możemy negocjować)

Zamawiam:
muzykonos - 3 sztuki
brzozoliść - 1 sztuka
werbotrep - 7 sztuk
sztamowy instrument - razy raz

Zamawiam:
muzykonos - 3 sztuki
brzozoliść - 1 sztuka
werbotrep - 7 sztuk
Panie, nie bierz mnie Pan pod włos, ja handlem zajmuję się od kołyski( wymieniłem starą, zgrzybiałą opiekunkę na młodą,.....piiib...za jedyne dwanaście, nie w terminie obsranych pieluch, czyli osiem dwadzieścia cztery - bez promocji)...więc nie ze mną te numery Panie Krzywak!
Bierz Pan jeden wiertopłak, dwa Faroklocki i cztery Patrajgrawery ( w cenie trzech) i nie zawracaj Pan mnie więcej glowy jakimiś dyrdymałami. Ja się handlem zajmuję, nie kupczeniem!

Zamawiam:
muzykonos - 3 sztuki
brzozoliść - 1 sztuka
werbotrep - 7 sztuk
Panie, nie bierz mnie Pan pod włos, ja handlem zajmuję się od kołyski( wymieniłem starą, zgrzybiałą opiekunkę na młodą,.....piiib...za jedyne dwanaście, nie w terminie obsranych pieluch, czyli osiem dwadzieścia cztery - bez promocji)...więc nie ze mną te numery Panie Krzywak!
Bierz Pan jeden wiertopłak, dwa Faroklocki i cztery Patrajgrawery ( w cenie trzech) i nie zawracaj Pan mnie więcej glowy jakimiś dyrdymałami. Ja się handlem zajmuję, nie kupczeniem!

Panie, wiertopłaki wyszły z mody cztery lata temu, a na Faroklockach to tylko dzieci grają. Patrajgrawery za taką cenę to jest rozbój w biały dzień.
W grę wchodzi w takim razie grzebień (ale bez łupieżu), ewentualnie liść babki, plus stolik do cymbergaja.

Panie! Wczoraj miałem już przeprawę z jednym poetą, co altankę drugi rok stawia obok domu nad rozlewiskiem. Sprzedawcę szlag jasny trafił po dwudziestej minucie rozmowy z klientem, tak się wnerwił, że pneumatyczny kalobromat z dmuchanym walcerzaczem pomylił, o mało mi hurtowni z dymem nie puścili. Nie nerwuj mnie Pan ze swoimi technicznymi nowinkami, ja tu oryginalnie dmuchniętym towarem dysponuję i to co Pan prawisz to jest dopiero nadużycie i granda banda! Ostatnia propozycja: Radaraktacz arktyczny na letnie mrozy, zimowe upały, wiosenne deszcze i jesienne liście w połowie ceny.