bestia be Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 światło w tunelu zgasiłaś ciemność okryła życie w pajęczynie niemocy brak sił na pierwszy krok bezradny jeszcze oddycham następny dzień nie istnieje pogrążony myślami zasypiam by nigdy się nie obudzić drzwi zostały zamknięte
teresa943 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 niedobry ten mrok...bezradność niemocy, żal po stracie kogoś, nieutulona tęsknota, ale skoro peel jeszcze mówi, więc żyje, a dopóki żyje te drzwi mogą sie niespodziewanie otworzyć, czasem wystarczy, że zajrzy promyczek...przez dziurkę od klucza i zaraz zrobi sie jaśniej... za oknem kolejny ranek słońce tańczy na dachu grucha beżowy gołąbek rozprasza mroki strachu wstań i chodź z nadziei nutką otworzę drzwi :)))) serdecznie i cieplutko :))) Krysia
Pan_Biały Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. finał jak z Dedoors'ów pozdrawiam r
Duks Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Bardzo ciekawy wiersz. Krótki, ale treściwy. Reasumując - podoba się. Pozdrawiam serdecznie.
stokrotki w rosole Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 bestyjo, bardzo przekonująco i obrazowo wyraziłeś swoje uczucia. Bardzo ciekawie. Pozdrawiam:)
bestia be Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Krysiu ciekawie to dokończyłaś , jak zawsze z nadzieją. Miło Cię widzieć i rad jestem, że jesteś . Kiedys dawałas mi zawsze pomysły na nowy wiersz i pewnie to wróci, a może już wróciło dziękuję za wizytę i komentarz ale najbardziej za wenę szacuneczek do Ciebie przyjdę z tęczą niech rozpromieni lica, gdyż już drzwi otworzyłaś wystarczy przekroczyć próg buzka be
bestia be Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. finał jak z Dedoors'ów pozdrawiam r Witam Panie Biały doors to drzwi z angielszczyzny jednak ciężko się ustosunkować to tego komentarza jednak dziekuje za czytanie i odwiedziny również pozdrawiam serdecznie be
bestia be Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pierwsz raz gościsz w moich progach, a więc miło, że mnie odwiedziłeś za ciekawy dziękuję , jak również za komentarz i wizytę serdecznie be
bestia be Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Stokrotko skoro mówisz, że ciekawie to nie jest tak źle, gdyż masz dar wiedzy ja to wiem Dziekuję za odwiedziny i komentarz szacuneczek be
Tango171 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 bestia be:wierszyk krótki ale z sensem, jestem za. Pozdr.b; J.S.
teresa943 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Krysiu ciekawie to dokończyłaś , jak zawsze z nadzieją. Miło Cię widzieć i rad jestem, że jesteś . Kiedys dawałas mi zawsze pomysły na nowy wiersz i pewnie to wróci, a może już wróciło dziękuję za wizytę i komentarz ale najbardziej za wenę szacuneczek do Ciebie przyjdę z tęczą niech rozpromieni lica, gdyż już drzwi otworzyłaś wystarczy przekroczyć próg buzka be jak czarownica zaglądam mrok jeszcze śpi po w kątach pozwól otworzyć okno wypędzę smętka miotłą :))) milego dnia "be" Krysia
Grażyna_Kudła Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 mam najczarniejsze przeczucia co do peela, ale mówią "nadzieja umiera ostatnia" pozdrawiam Grażyna
Jolanta_S. Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sen w tunelu panował mrok oddech zatrzymał strach w pajęczynie niemy zawiesił się krzyk jeszcze resztki myśli następny dzień nie istnieje i nagłe przebudzenie :)))
bestia be Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tango pierwszy raz u mnie gościsz , a więc miło . Dzięki, że w jakimś stopniu wiersz się spodobał za odwiedziny oraz koment równeż podziękowanie serdecznie be
bestia be Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Krysiu ciekawie to dokończyłaś , jak zawsze z nadzieją. Miło Cię widzieć i rad jestem, że jesteś . Kiedys dawałas mi zawsze pomysły na nowy wiersz i pewnie to wróci, a może już wróciło dziękuję za wizytę i komentarz ale najbardziej za wenę szacuneczek do Ciebie przyjdę z tęczą niech rozpromieni lica, gdyż już drzwi otworzyłaś wystarczy przekroczyć próg buzka be jak czarownica zaglądam mrok jeszcze śpi po w kątach pozwól otworzyć okno wypędzę smętka miotłą :))) milego dnia "be" Krysia I dobrze żeś czarownica poezja Twoja rumieni lica otwórz okno szeroko zresztą już wpadłaś mi w oko Dzięki Krysiu za ponowne odwiedziny.Ładnie klecisz zwrotki:):):) szacuneczek be
bestia be Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sen w tunelu panował mrok oddech zatrzymał strach w pajęczynie niemy zawiesił się krzyk jeszcze resztki myśli następny dzień nie istnieje i nagłe przebudzenie :))) Jolanto bardzo ciekawa zmiana podoba się dziękuję za odwiedziny i komentarz szacuneczek be
bestia be Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Grażynko , tak jak mówisz z nadzieją , ale co tam żyje się dalej dziękuję za odwiedziny i komentarz szacuneczek be
Rekomendowane odpowiedzi