aluna Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 ulepiłam śniegowe piguły poukładałam w całość dodatków nie zabrakło zabrakło sił na miotłę by posprzątał w życiu taki z niego bałwan dobrze ,że mrozi ostro nie roztopię się taka zimna tego roku
Grażyna_Kudła Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 "dobrze, że mrozi ostro"- a wszyscy wokół mówią co innego, ale ja się chyba domyślam Aniu, o obawę przed jakimi roztopami chodzi w puencie... ślę ciepełko, ale nie roztapiam :) Grazyna
aluna Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wydaje mi się że w skali od 1 do 10 ten wiersz powinien dostać jakieś 7 i pół*) Dziękuje MAŁPKO ZA TAK WYSOKĄ NOTĘ! Poczułam się jak na ,,,zimowej olimpiadzie....! Uściski! Ania
aluna Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zawsze Droga Grażynko mnie rozczytasz! GORĄCO ,Z CAŁUSKAMI! Ania
bestia be Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Witaj Aniu ładny wiersz 2 ale nie pasuje mi czasownik ,,dołożyć" oraz ,, ze" chyba ,,z" jednak wiersz na plus serdecznie be
aluna Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje wspaniały ....za! Przepraszam że namiotałam ,ale i tak ciesze się ,ze na razie siedzę i piszę ....! Uściski! Ania
HAYQ Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 wszystko ok, poza "posklejaniem do kupy" ;) Byłoby niezłe, gdyby chodziło o wieloznaczność - nacechowaną, a tak mimo woli trochę rozbawia :) Pozdrawiam.
aluna Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki HAYQ za miłą wizytę ! Posklejałam ....jak w piosence " trochę dobrze trochę źle"! Posklejam bez kupy....! Pozdrawiam! Ania
bestia be Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Aniu ja osobiście napisałbym tak ten wers zabrakło sił na miotłę i tutaj wystąpiłoby niedokończenie, czy ty ją robisz czy kupić chcesz czy????? ale to tylko moja sugestia Kochanie wracaj szybko do zdrowia bo co ja bez ciebie tu pocznę kto mi bedzie wiersze pisał kto do snu kołysanki spiewał:):) szacuneczek be
aluna Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Do zdrowia wrócę ,,,jak pokonam,,,,dziekuję za wsparcie Droga bestio! Uściskuję! Ania
andrejch Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Na początku pisałas ładniej przy najmniej mi sie bardziej podobało. :) Wiersz zajefajny jak zawsze. Jak chcesz to mnie szczel.
Pan_Biały Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 no tak zima 3ma fest w tę zimę;) pozdrawiam r
Judyt Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 uroczy bałwanek, J. serdecznie(:
aluna Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Judytko ....za uroczy ! Tylko niech weźmie się w garść i posprząta! Uściski +całuski! Ania
aluna Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A niech trzyma...to się nie roztopię! Dziękuję za czytanie przemyślenia! Serdeczności! Ania
aluna Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak długo nie gościłeś ,,,aż mi dech zaparło! Miło bardzo ,że się podoba! To szczelam....! Pozdrowionka! Ania
Rekomendowane odpowiedzi