H.Lecter Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdy powodów nie brakuje, to nie ma o czym pisać wiersza... ; ) Dzięki, Don.
H.Lecter Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Polecam stoppery... : )
H.Lecter Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zapisałabym to tak: i być może nie widziałem tego nigdy www.youtube.com/watch?v=FA60llIB2n8 No to proszę sobie zapisać... ; )
H.Lecter Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żeby wyrazić to, o czym z góry nie wiesz i czego nie muszę napisać, rozgadam się w emotikonie, który pięknie wzbogaca milczenie... : ) ! Dzięki, adolfie.
basia gowska Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 szamanka zeszła z gór i ... pokochała świerszcza (PJK) a ludzie szli ech, piękne to życie choć w tłumie i zaraz tam szczur, i zaraz tam trąbka i złoty sznur porzućwa treści na rzecz przestrzeni pozdrawiam
H.Lecter Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To nie był świerszcz, tylko wiewiórek... ; ) Dzięki, Basiu.
hmmm Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Nieskromny ten wiersz. Narcystyczny.
H.Lecter Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Byłby, gdyby nie początek...; )
hmmm Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Byłby, gdyby nie początek...; ) Największą ofiarą narcyzmu jest sam narcyz. To się chłop męczy.
H.Lecter Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Byłby, gdyby nie początek...; ) Największą ofiarą narcyzmu jest sam narcyz. To się chłop męczy. Hmmm...niekiedy narcystyczny bywa czas, czy to chłop, czy baba - nie mam pojęcia ; ) Nie wiem również, czy czas się męczy, na pewno bywa męczący...
hmmm Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W tej bajce, w której może być narcystyczny, zapewne może również się i męczyć ;-) Pozdrawiam, miłej nocki życzę, Hmmm...
f.isia Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierwsza strofa niezbyt mnie przekonuje (zwłaszcza warte powody początków i końców ;), a czemu? - nie wiem ;), być może "wątpliwość widzenia" uśrednia początki i końce, czyniąc ich nieistotność...? ;) tekst zaadaptowałam na fisiowo (ajmsory, ale w końcu nie musisz czytać tej rzezi ;) : budzę się i być może nie widziałem tego nigdy ludzie schodzili z gór szli w moim kierunku za nimi tło milkło wmieszałem się w tłum w moich rękach zapaliła się trąbka ludzie ciągle schodzili z gór
H.Lecter Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierwsza strofa niezbyt mnie przekonuje (zwłaszcza warte powody początków i końców ;), a czemu? - nie wiem ;), być może "wątpliwość widzenia" uśrednia początki i końce, czyniąc ich nieistotność...? ;) tekst zaadaptowałam na fisiowo (ajmsory, ale w końcu nie musisz czytać tej rzezi ;) : budzę się i być może nie widziałem tego nigdy ludzie schodzili z gór szli w moim kierunku za nimi tło milkło wmieszałem się w tłum w moich rękach zapaliła się trąbka ludzie ciągle schodzili z gór Fisia, zastrzelę cię i każdy sąd mnie uniewinni... ; ) Dzięki. : )
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lepiej odlatywać na jawie. Z gór schodzą bogacze, reszta ma pod górkę. Wiersz o.k. Pozdrawiam. Nie dość, że pod górkę, to jeszcze same syzyfy... ; ) Dzięki, Stefanie. : ) Cholera, niedługo na swiecie będą tylko Syzyfy.
H.Lecter Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie dość, że pod górkę, to jeszcze same syzyfy... ; ) Dzięki, Stefanie. : ) Cholera, niedługo na swiecie będą tylko Syzyfy. Dopóki kosze pełne śliwek, nie tracę nadziei... : )
Jolanta_S. Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zapisałabym to tak: i być może nie widziałem tego nigdy www.youtube.com/watch?v=FA60llIB2n8 No to proszę sobie zapisać... ; ) heh już przecież zapiasłam :)
Rekomendowane odpowiedzi