Anna_Para Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 nie służy mi, choroba, takie oddalenie, dni zatrute chemicznie, choroba, za mgłą, nikt nie pisze, choroba, nie chce nic ode mnie, zimno, dreszcze, choroba, a światy gdzieś są. pilne sprawy, choroba, zapadły się w łóżko, pozostała biologia, choroba, i Ty. powiedz mi coś intymnie, choroba, na uszko, uwierają, choroba, zbyt realne dni. wyślij usta, choroba, ciepłe dobrym słowem, pełne tkanką, choroba, naszych przyszłych fraz. wpiszę je, jak choroba, w mleczno - miodną drogę. nie zdrowieję, choroba, gdy serce, jak głaz.
krzysztof marek Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 ładny i ciekawy "chorobowy wiersz" :))) choroba różne ma postacie i różnych sfer dotyczy, oj tak :))) bardzo aktualny jeśli chodzi o mnie Aniu, bo właśnie kończę leczyć przeziębienie - jutro do świata czas wracać :) he he pozdrawiam cieplutko Aniu :))))) i powrotu do zdrówka dla peel-ki życzę!!!
teresa943 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Aniu, mimo "choroby wiersza" czytam go z rozbawieniem. Nie pomyśl, że nieczuła jestem. Po prostu sprytnie wplotłaś przerywnik "z codziennej Polaków rozmowy" - curva - to pandemia nie do pokonania. Sorry, że tak misie, choroba, nasunął kierunek myślenia, choroba, chyba się i do mnie dobiera, choroba. Takie czasy, choroba :)) Wiersz bardzo, bardzo...pomysłowy. Rzecz jasna, podoba się jak ...choroba, wszystkie Twoje. :)))) Serdeczności i zdrówka - Krysia
Pan_Biały Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 jest dookoła i świat i my jesteśmy chorobą wirusem pana Boga dobry wiersz napisałaś Anno pozdrawiam r
Magda_Tara Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 eeeeeeeeetaaaaaaaaaaam Kryśka wstrętna! ja to miałam powiedzieć!!!!!!! malina wiersz! i nie powiem - choroba, choroba! ooo! żartowniś jeden Ty! buziak!
Grażyna_Kudła Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 cie choroba... reasumując: a to choroba! :) ps. nie wiem czyj to głaz ale bym go wywaliła na zbity pysk (oczywiście nie z wiersza tylko z życia peelki) zdrówka życzę peelce i Autorce :) pozdrawiam serdecznie
Baba_Izba Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 baba też czasami jak ją tknie choroba pokręci dokuczy i nogą zaszura ulży sobie krzyknie nawet bardzo głośno hula rwa choroba choroba rwa hula! - Bardzo mi się, bardzo! ściskam - baba
bestia be Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Ciekawy motyw ,, choroby" wplątany między wersy, podoba się miłego dnia Znikajaca be
Anna_Para Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Krzysiu: My obie, tzn. autorka i peelka dziękujemy za pozdrowienia i miły komentarz. Jak choroba, to choroba! Trzeba się z nią zmagać i wykorzystać do satyry. Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Krysiu! Przecie to satyrka, więc miałaś rację, uśmiechając się, do choroby! A że przy tym autorka złożona grypą, to, choroba, całkiem inna para kapci! Pa, choroba, aleś pięknie odczytała troskę o czystość polszczyzny, zaplugawianej ostatnio, jak choroba!!! Para:)
Anna_Para Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Rafale, dzięki, że bywasz u mnie systematycznie i tak ładnie mi odpowiadasz. A no tak, jak nie choroba, to inna zaraza w nas siedzi, i robimy na złość stwórcy, mimo woli, stworzeni na obraz i podobieństwo:) Serdecznie i cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Tarko jak wiesz, tak całkiem "zdrowa" nie będę, ale mam się ciutkę lepiej, skoro chce mi się uśmiechać nad choróbskiem! Dzięki za malinę! Do herbatki sobie dodam, na poty! Pa, Taruniu, dzięki bardzo cieplutkie! Parapara Paraanna:)
Anna_Para Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Grażyno: wywalam głaz! Ufff, od razu lepiej! Jak ma nie być lepiej, gdy wiersz się Wam podoba! Serdecznie dziękuję za komentarz i dobre słowo! Para:)
Anna_Para Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Z okazji Dnia Baby życzę, żeby choroby sobie poszły do choroby jasnej! Wszystkie i definitywnie! Tak mnie jak i Tobie. Dzięki za recenzję, bardzo mi miło Cię gościć zawsze! Uśmiechniętą i życzliwą! Ojej, a co mnie tak wzięło na serdeczności! To leki tak działają! Ojej, chyba dobrzeję!!!! Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Bestio, dzięki za "ciekawy motyw"! Cieszę się, że się podoba! Zaraz się lepiej czuję!Cieplutko, Para:)
Baba_Izba Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, dziękuję jakniewiemco! Czyżby malinka była czymś zalana? Jeśli tak, to ja już pędzę! Skosztować - na nasze zdrowie! Obyśmy! Ba!
teresa943 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ups, choroba, biedną Parę zmogło a ja tu zagajam, choroba, językowo :) sorry, Anuś Droga, niech idzie od Cie wont choroba, a Ty mi tu zdrowiej w te pędy i już! Zdróweczka!!! :))))) Krysia
Anna_Para Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Staram się jak mogę! Łykam coś ciągle i wygrzewam się!!! Aż ze mnie paruje:) Leżę w łóżeczku z laptokiem w ramionach i literki jeszcze łykam! Na zdrowie i to i to! Dzięki Babo! Para:)
Anna_Para Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Krysiu! Dzięki za pozdrowienia! Zaklinaj, zaklinaj, to pomaga, bardzo! Para:)
Judyt Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 fajnie treściowo, ta sekwencja powtórzeń dobrze zapada w głowę, a może i zapadnie dalej... J. serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi