magdalena maria Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 sekwencja ciemności odgłosy niemuzyczne nawoływaniem diabła będące supremacja, hegemonia lucyferowych faksymile ezoteryczny tunel istnienia wołając 'mehr Licht' szukam Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intarsja Lumiere Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też lubisz pożonglować lingwistycznie :) Taaaak, światła nam wszystkim więcej trzeba, podoba mi się Twoja miniaturka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna Jędrzejewska Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Oj...ktos mi się tu przyczepił do mojego "samobójstwa lingwistycznego" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magdalena maria Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 dzięki, dzięki. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi