Pan_Biały Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 droga do twoich majtek jest bardziej wyczerpująca niż na K2 zaczęliśmy podchody od prostych pytańco pijesz? – rzuciłemnie jestem spragniona – usłyszałem w ripoście na początku trzeba się wybadać nie za kotarą jak u doktora zaoszczędzony czas spożytkujmy na bardziej wyszukane ceremonie
stokrotki w rosole Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 zaoszczędziłoby to chyba razem, poza tym w ceremonii chodzi chyba o uświęcenie, a nie badanie. Więcej uwag nie pamiętam;) Pozdrawiam
krzysztof marek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 ciekawie, niebanalnie. odważnie...? właściwie - "po imieniu"! hmm. a dlaczego nie K-1? to mnie zaintrygowało... nie jestem szpecem od gór. od szczytów może tak, nieskromnie dodam. dwójka? duet? do tanga trzeba dwojga. bez wyszukanych ceremonii. racja :) naturalnie podoba mi się Twój wiersz Panie Biały. pozdrawiam serdecznie :)))
Pan_Biały Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jasne że razem, nanoszę korektę - thx może i o uświęcenie ale przez badanie;) pozdrawiam r
Jimmy_Jordan Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 ja tam polonistą nie jestem, ale postawiłbym na więcej klarowności w języku, chcesz powiedzieć coś prostego i urzekającego, to niech język będzie pozbawiony zawiłości ;P choć zaoszczędziło by to czas pożytkując go do bardziej wyszukanych ceremonii zaoszczędzony czas spożytkujmy na bardziej wyszukane ceremonie albo jakoś, generalnie to wiersz bliski mi, i chyba każdemu facetowi ;P racja brachu, poezja to życie, za to się należy plusik zdrówko, Jimmy
Pan_Biały Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to nawet nie leżało koło poetyki;) - taki tam wyszedł kiedyś kiedyś i się doczekał by ujrzeć światło dzienne, a korekty nanoszę na bieżąco czyli to chyba jeszcze nie jego pora była:) pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo K2 to drugi szczyt na globie, a dwa współgra z parą tak jak napisałeś:)) dzięki za podoba się i czytanie najlepszego r
Pan_Biały Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja umiem tylko tak Mateo - nie reformowalny jestem nawyki zostają i widzisz co wychodzi;)) o Twoje lepsiejsze i już wklejam - dzięx:) najlepszego JJ r
Pan_Biały Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 i o to właśnie chodzi na Wu!:)) dziękuję tym którym podziękowania się należą chylę czoło
Magda_Tara Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 załóżta, Chłopaki Klub Trudnych Szczytów będzie więcej chętnych zapewne :)))) klimat ma, profesjonalizm - bez zarzutu, ale się nie podoba szczerość, to to, co tygrysy cenią najbardziej, zapamiętałam :D
Pan_Biały Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oto szczerość:) dziękuję Magda za dobre słowo i wyrażenie opinii:) najlepszego r
Judyt Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 głupie to..no cóż, J. serdecznie
Pan_Biały Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o, super koment, spasiba J.:)) pozdrawiam r
Grażyna_Kudła Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. marny alpinista z tego peela, kondycja mu siada czy cóś :) ciekawią mnie te wyszukane ceremonie może Autor dopisze drugą część jak już tak rozpalił zmysły... i bez komentarzy proszę.. a co, kobieta też człowiek i mogę się do tego waszego klubu zapisać, kondycję poprawić... :))) fajny pozdrawiam Grazyna
Fly Elika Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 czy to w Czadzie :)) tam sie na takich łobuzach jeszcze nie znają zdaje mi się :)) hmm, a jakże pozdrawiam
Judyt Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o, super koment, spasiba J.:)) pozdrawiam r osobiście nie widzę potrzeby pisania tego typy tworów, to tyle, J. serdecznie Panie Drogi
teresa943 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 wiesz? wcale się nie dziwię "jej", że nie była "spragniona" phii, też komplement ..."droga do twoich majtek"... odpaliłabym onemu "niezgrabeuszowi" bez ceremonii: "poszukaj łatwiejszej a teraz spie..." zakręciłeś niewąsko w tym wierszu "na początku trzeba wybadać" i to badanie świetnie wypadło na początku, "ona" bezceremonialnością peela nie była zachwycona, a "on" już wiedzial, że ten typ kobiety wymaga "ceremonii" zanim... chciałoby się rzec: "nie od razu miły, nie od razu..." jak śpiewał Marek G. uff, ale się "naga/dałam" :))) pozdrawiam i znikam Panie B. :) Krysia
Pan_Biały Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. marny alpinista z tego peela, kondycja mu siada czy cóś :) ciekawią mnie te wyszukane ceremonie może Autor dopisze drugą część jak już tak rozpalił zmysły... i bez komentarzy proszę.. a co, kobieta też człowiek i mogę się do tego waszego klubu zapisać, kondycję poprawić... :))) fajny pozdrawiam Grazyna zapisać się zawsze można a nad kondycją popracujemy;))) dziękuję za komentarz najlepszego r
Pan_Biały Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prędzej w Zimbabwe albo w wiosce Eskimosów może;)) zaraz łobuz, zew natury po prostu:)) najlepszego i dziękuję za odwiedziny r
Pan_Biały Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o, super koment, spasiba J.:)) pozdrawiam r osobiście nie widzę potrzeby pisania tego typy tworów, to tyle, J. serdecznie Panie Drogi a ja owszem, a ja tak łaził po głowie to co, zakorkować miałem i tak by wystrzelił;) J. no nie dało się, sorry za obrazę majestatu, następny napiszę o ptaszkach i kwiatuszkach - bez podtekstów;) nie obrażaj się ok:)) najlepszego r
Rekomendowane odpowiedzi