Joanna_Janina Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 nastał poranek lecz sen wciąż błądził pod powiekami wieczorne myśli zaczęły odnajdywać właściwą drogę układając do snu zmęczone oczy wierzyłam że jedyną drogą jest ta która porywa mą duszę po granice boskiej posiadłości czułam wolność tak szczelnie wypełniającą pustkę w sercu że nie znalazłbyś tam krztyny wolnego miejsca tą swobodą była nieskończona miłość zdałam sobie sprawę że tylko ona mnie nie zawiedzie uchroni... chociaż ta ścieżka wyściełana cierniami na niej będę w pełni szczęśliwa już nie marzyłam o niczym więcej jednak sen ukazał inną wizję i serce znów przeszyła pustka a dusza upadła lekko na ziemię chciałam by ponownie wzbiła się wysoko lecz senna mara popsuła wszystko pokazała dalszy bieg życia zbudził mnie dzwon wzywający na niedzielną ofiarę zapomniałam o nocnym widzeniu lecz wszystko wróciło gdy sen się spełnił
bestia be Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 po granice boskiej posiadłości--piękna metafora i cały wiersz się podoba ładny serdecznie be
Joanna_Janina Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Dziękuję bestio za komentarz i przeczytanie wiersza. Miło mi że się podoba. Pozdrawiam :) Janina
Judyt Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 czytałam tą opowieść, bardzo dosłowna, J. serdecznie Joanno
Joanna_Janina Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Hmm... może za dosłowna... Pozdrawiam Janina
Wilcza Jagoda Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Joanna_Janina Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Dziękuję za komentarzyk :)
Rekomendowane odpowiedzi