Fly Elika Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 po co czytać wiersz cały rymów poszukiwać zachwianie białego sensu się doszukiwać kiedy puenta orgowym zwyczajem ostatnim wersem wieńczy koniec podsumowując spoczywa na (d)nie
Bea.2u Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba czytałaś moje tajne dzieło z puentą na dnie ;) - nie złość się tak :)) Pozdrawiam /b
Fly Elika Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba czytałaś moje tajne dzieło z puentą na dnie ;) - nie złość się tak :)) Pozdrawiam /b Jak tajne, to chyba nie mogłam przeczytać lub się nie domyśliłam ;-] Dzięki za zaglądnięcie Beo Pozdrawiam ;-)
Fly Elika Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pewnie, że tak pathe... dzięki za czytanko pozdrawiam ;-)
Duks Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Witam:) Wiele prawdy w tym, co napisałaś, ale… Rozwiązanie jest proste.:) Nie ulegać zwyczajom – z którymi się nie zgadzamy. Pozdrawiam.
Fly Elika Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Owszem proste, Duksie i dobrze, że tak zauwazyłeś Tak sobie napisałam dla zwięzłości myśli ...:] Łatwo powiedzieć ... co do prawdy W jednym wypadku takie skrócenie myśli jest porządku, w innym należałoby wyjść od końca myśli, oczywiście dobrze, jak powstają dzieła - zaciekawiło mnie, jakie Bea długie rozwinięcie tego tematu zawarła w swoim :) za czytanie thnks
Bea.2u Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 wstawię ten wiersz specjalnie dla Ciebie uśmiejesz się ;) hejka /b
bestia be Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 po co? ciekawe stwierdzenie fajnie piszesz mam jedno ale ,, cały wiersz" i tak ten przymiotnik ,, cały" jakoś mi nie pasuje logicznie, ale ja zawsze tak sobie gdybam szacuneczek FLY be
Fly Elika Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taak, jak do śmiechu :)) to wstawiaj może i mnie rozśmieszy pozdrówki
Fly Elika Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ahaa witam bestyjko :) Cię u mnie ile tego do wiersza radzisz wstawić by czytać hmm... ? zaczynam sobie też tak gdybać :)))
Nata_Kruk Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Gdy nuda po co czytać wiersz cały rymów poszukiwać zachwianie białego sensu się doszukiwać kiedy puenta orgowym zwyczajem ostatnim wersem wieńczy koniec podsumowując spoczywa na (d)nie . . . . . Fly Elika Zwyczaje, zwyczajami... ale pewnym tradycjom nie można pozwolić umrzeć... ;) Duks.."Wiele prawdy w tym, co napisałaś, ale… Rozwiązanie jest proste.:) Nie ulegać zwyczajom – z którymi się nie zgadzamy.".... też racja. Pozdrawiam... :)
Fly Elika Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 przemiło dziękuję za; wykropkowanie mnie z moim wierszem :)) i dobrze zwyczajowo traktujący komentarze Nato komentarz. serdecznie ;)
Rekomendowane odpowiedzi