Lena Achmatowicz Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 teraz biegnę w sfermentowaną noc w której wino i jogurt bulgoczą mieszając się z piwem w gigantycznym centrum chemii przebogatej i tajemniczej z której wzięła się moja miłość. mam niejasne przeczuczucie że wszystkie elementy tego wieczoru są na granicy kompozycji i że za chwilę otworzy się zbiór części podstawowych. więc krzyczę że głupio wyszło że pogadajmy. jak w harcerstwie biorą górę przerażenie i romantyczna rozkosz ucieczki w arytmii podskoków myślę że moje serce dłużej nie wytrzyma tej miłości biegnę przez parking i szukam czegoś do obrony. potrzebna jest sprężynowa kosa albo inny stróż
Anna_Para Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Masz literówkę Lenko: "pogadajmy"...chyba że to neologizm od "pogo" :) Też byłoby fajnie! Podoba mi się! Pozdrawiam, Para:)
Lena Achmatowicz Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tu zwyczajny błąd:) dziękuję za wytknięcie. serdeczności
Judyt Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 no tak...treść wciąga jak w tym biegu w wierszu, tylko, że chemia sama jest głupotą, nie wystarcza zwykle, dobrze, że w puencie stróż, to tak sobie rozważnęłam, J. serdecznie
bestia be Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Sprężynowa ,,kosa" nie wytrzyma serce tej miłości, a muszę powiedzieć iż zapewne wytrzyma, tylko , czy to miłość? Ciekawie to napisałaś, gdyż ten przekaz jest zakręcony ale w sposób pozytywny serdecznie be
bazyl_prost Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 noże, rachunki krwi pogo do bólu, wytchnienie mięsożerców wampiry leczą się dramatem po co ten nóż do szczęścia... jakby takie znad krawędzi albo modlący się żydzi, chemicznie
Pan_Biały Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 przed fall in love nie da rady chyba że love is dead wtedy i peel niech użyje jakiegoś konkretnego gadżetu może być most, ostatnie piętro wieżowca lub strzykawka z extraluzem gama pomysłów nieskończenie dowolna scena jak filmowa - dobra pozdrawiam r
Rekomendowane odpowiedzi