aluna Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 ptak wyrzeźbiony z lodu nie pragnie ciepła otuchy wypatruje zimna podziwu ptak na gałązce świerku wyparuje ziarenek jarzębiny okruszków chleba zagląda w zamarznięte poidełko ptak otulony szalikiem oczekuje miłości ciepła i zrozumienia nie każdemu będzie dane powalczy wytrwa taka lodowa epoka
bazyl_prost Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 tylko nie mów że to zaprogramowałaś... dobrze że wytrwa bo na przetrwanie zbyt późno
Judyt Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 super Aniu, J. serdecznie z wróbelkami radosnymi
gabriel p. Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 e tam, to nie epoka a pora roku. głowa do góry, już niedługo marzec. pozdrawiam :-)))
aluna Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z zaprogramowaniem-bez zamiaru! Wytrwamy myslę ...przynajmniej ja?! POzdrawiam! Ania
aluna Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Judytko...miło! Serdeczności! Ania
aluna Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podzielam Twoje zdanie gabrielu! Dziękuje że zechciałeś się odnieść do mojego przemyślenia! Serdecznie Ania
teresa943 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 "powalczy wytrwa" oczywiście że TAK! epoka lodowa nie jest wieczna :))) zdroweczka i słoneczka Twoim ptaszkom, a szczególnie temu z szaliczkiem :)))) Buźka! Krysia
aluna Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ooooj Droga Krysiu rozbrajasz mnie Twoim ciepłem! Jak dobrze ze jesteś! Uściskuję! Ania
Baba_Izba Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 Alunka, na pewno "ptak na gałązce świerku wyparuje (pewnie prędzej ten z lodu)? Pozdrawiam serdecznie - baba
aluna Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje babo Droga za czytanie! Już popedzilam do ptaka! Uściskuje! Ania
Poskromiciel_Piura Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Wiersz świetny. Te ptaszki powinny sie poradzić Bear'a Grylls'a jak przetrwać lodową epokę...
aluna Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Woooooooj jak miło Ciebie gościć Poskromny! Dziękuje za czytanie i odniesienie się do mojego skrobania! Serdeczności w Nowym Roku! Ania
aluna Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Woooooooj jak miło Ciebie gościć Poskromny! Dziękuje za czytanie i odniesienie się do mojego skrobania! A szkoła przetrwania ,,,na czasie-w epoce lodowej ekonomi! Serdeczności w Nowym Roku! Ania
Rekomendowane odpowiedzi